google radionica, iskoristi google za svoj biznis

Iskoristi Google za svoj biznis

Podijeli

“Šta sve treba da znam da bih unaprijedio svoj posao” – pitanje je koje svako ko se bavi biznisom svakodnevno postavlja drugima ali i sebi. I svi oni već znaju da je nastup na Internetu danas kamen temeljac svakog uspješnog poslovanja a da je Google postao moćna alatka kojom, ako ste dovoljno vješti i informisani, možete naći put do kupca.

Nije u pitanju samo marketing, reklame – radi se o moćnom sistemu kojim možete unaprijediti gotovo sve aspekte poslovanja. Prema istraživanju koje je sproveo upravo Google, 8 od 10 kupaca je bar jednom dnevno na Internetu, zbog čega su digitalne platforme preuzele primat u poslovanju u brojnim oblastima.

Šta je marketing na Google-u i kako ga efikasno koristiti samo je jedna od tema radionice koju portal Investitor i kompanija InfoCom organizuju 5. februara 2022. godine u coworking prostoru Nest u Podgorici. (Način prijave na kraju ovog teksta).

Radionica će se organizovati u skladu s važećim epidemiološkim mjerama.

Radionica ima za cilj da polaznicima približi kako da iskoriste digitalni marketing u cilju unapređenja svog poslovanja, kako da povećaju pristup, privuku klijente, prodaju proizvod i izbjegnu zamke u oglašavanju.

Kroz obuku polaznici će se upoznati sa alatkama kao što su Google Analytics, Google Trends, Google Keyword Planer, Google AdWords, KeywordTool i naučiti zašto su one neophodne za online poslovanje.

Program radionice baziran je na jednom danu, uz follow-up, kontakte sa predavačem u narednih mjesec dana, kako bi stečena znanja na najkvalitetniji način primijenili u praksi.

O predavaču

Mirko Jovovič, InfoCom Cetinje
Mirko Jovović

Predavać je Mirko Jovović, koji je u IT-u od 1998. godine. Suosnivač je firme Infocom koja pruža usluge iz oblasti računarskih mreža, administracije IT sistema, web development-a, razvoja softvera. Osnivač IT akademije Educom na kojoj drži predavanja na obuci Digitalni marketing. Bavi se IT konsaltingom i edukacijom, izradom web sajtova. Pokretač više web portala, 2011 godine osnovao prvi kompletni e-commerce sajt u Crnoj Gori za prodaju računara, računarske opreme – ComShop.

Počele su rane prijave!

Već se danas možete prijaviti za Google radionicu. Cijena kotizacije do 31. decembra je snižena i iznosi 80,00 eura.

[Form id=”1″]