Lučić: To što smo uradili u Crnoj Gori, uspjeh je svjetskog nivoa

Podijeli

Ćerke-firme srpskog Telekoma Srbija u regionu izuzetno uspješno posluju, kazao je generalni direktor kompanije Vladimir Lučić.

Kompanija Mtel u Crnoj Gori je, kako je kazao, ušla na tržište telefonije, televizije i interneta kao novi igrač, treći po redu, “u izuzetno jakoj konkurenciji na zasićenom malom tržištu, da bi danas bila na prvom mjestu i u toj zemlji”.

Lučić je bio dugogodišnji izvršni direktor crnogorskog Mtela, a trenutno je na čelu njegovog odbora direktora.

“To što smo uradili u Crnoj Gori je uspjeh na svjetskom nivou, da uđete kao treći igrač na izuzetno konkurentno, malo i zasićeno tržište, i da za pet godina postanete lider”, istakao je Lučić za TV Pink.

Mtel je ranije saopštio da je imao izuzetno uspješnu godinu te da su za prvih 11 mjeseci povećali prihode za skoro 3 miliona eura.

Lučić je kazao da su i rezultati grupe Telekoma Srbija u 2021. izuzetni i predstavljaju krunu strategije na kojoj su radili posljednje 4 godine.

“Iz nezavidne situacije, kada smo značajno zaostajali za konkurencijom, pogotovo na planu interneta i televizije, sada smo na prvom mjestu u svim uslugama”, dodao je Lučić.