Šandor Čanji, izvršni direktor OTP

Šef OTP-a stiže u Podgoricu: Sastaće se s Abazovićem, Đurovićem i Žugićem, na stolu više vrućih tema

Podijeli

Dr Šandor Čanji, predsjednik i glavni izvršni direktor OTP banke, boraviće u jednodnevnoj posjeti Crnoj Gori u utorak, 21. juna, saopšteno je iz Crnogorske komercijalne banke (CKB) koja posluje unutar ove bankarske grupacije.

“Ovom prilikom, dr Šandor Čanji i Tamaš Kamaraši, predsjednik Upravnog odbora CKB-a, sastaće se sa predsjednikom Vlade, dr Dritanom Abazovićem, ministrom ekonomskog razvoja i turizma, Goranom Đurovićem i guvernerom Centralne banke Crne Gore, dr Radojem Žugićem”, precizira se u saopštenju.

Na planiranim sastancima, kako je saopšteno, biće riječi o mogućnostima za jačanje podrške privredi i stanovništvu “kroz atraktivne i savremene bankarske usluge i programske linije”.

“Posebna pažnja biće posvećena pitanjima u vezi sa daljim unapređenjem ambijenta za privlačenje stranih investicija i rješavanjima izazova koji su posljedica trenutnih geopolitičkih prilika”, navodi se.

Dr Šandor Čanji je, kako podsjećaju iz CKB-a, od 1992. godine predsjednik i glavni izvršni direktor OTP banke.

Od 2010. godine, nalazi se i na čelu Fudbalskog saveza Mađarske i pokriva brojne upravljačke funkcije u međunarodnim sportskim organizacijama. Jedan je od najvećih investitora u poljoprivredu i prehrambenu industriju na prostoru Centralne i Istočne Evrope

Comments are closed.