Petram Resort and residences

Izgradnja Petram rizorta u završnoj fazi: Do sada prodato 40% apartmana i vila

Podijeli

Izgradnja kompleksa Petram Resort & Residences u Savudriji, Hrvatska, u završnoj je fazi a otvaranje je planirano za proljeće 2023. godine, saopšteno je portalu Investitor iz MK Grupe, jednog od ključnih investitora u projekat vrijedan 110 miliona eura.

“U toku su završni građevinski radovi, tako da će u narednom periodu biti rađeno opremanje vila i apartmana, kao i hortikultura u kompleksu. Na gradilištu je na vrhuncu radova bilo angažovano 500 ljudi, što je svakako omogućilo da kompleks od preko 83 hiljade kvadratnih metara bude završen za samo dve godine”, naveli su iz kompanije.

Investitor je posebno ponosan na činjenicu da je kompleks izgrađen po principima zelene gradnje i što posjeduje A+ energetski sertifikat.

Ističu da vrijednost investicije iznosi 110 miliona eura te spada u najveće investicije u hrvatskom turizmu.

Apartmani, vile…

Kompleks obuhvata veliki aparthotel sa 179 apartmana kao i 55 vila i 3 zgrade sa po 6 stanova. Do sada je, kako navode, prodato 40% celokupnog kapaciteta.

“Dosadašnji kupci dolaze iz čak 12 evropskih zemalja. Najviše ih je iz regiona, a od ostalih zemalja iz Austrije, Nemačke, Češke, Slovačke”, ističu iz MK Grupe.

Vrhunski sadržaji za odmor i uživanje

Smještajne kapacitete pratiće vrhunski sadržaji za odmor, relaksaciju i uživanje, kažu iz MK Grupe i ističu da će kompleks imati najveći infinity bazen u Evropi i drugi na svijetu, dužine 105 m, vrtni bazen u prizemlju od 1000 kvadrata, kao i plažu.

Wellness zona će se prostirati na dva nivoa, uz panoramske saune, dok će sportska zona uključivati fitness prostor, teniske terene i staze za trčanje u prirodi, a poseban segment je i igralište za djecu.

“Što se tiče gastronomske ponude, gosti će moći da uživaju u različitim konceptima tri restorana, među kojima se izdvaja rooftop restoran Ane Roš, čuvenog šefa svetskog glasa, sa young fine dining konceptom”, ističu iz MK Grupe.

Petram Resort and residences
Petram Resort and Residences