Wizz Air

Wizz Air traži pilote u Crnoj Gori

Podijeli

Niskobudžetni avio-prevoznik, Wizz Air, trenutno aktivno zapošljava kapetane sa ICAO licencom koji žele da se pridruže kompaniji a crnogorski piloti će imati priliku da razgovaraju o poslu 5. novembra, kada je ova kompanija zakazala Dan otvorenih vrata.

Događaj će se održati u hotelu Cue, sa počtekom u 13h, a pozvali su svi “direct entry” kapetani sa ICAO/EASA licencom.

“Wizz Air trenutno aktivno zapošljava kapetane sa ICAO licencom koji žele da se pridruže kompaniji Wizz Air Mađarska i prođu kroz proces potvrde/konverzije licence. Pored brojnih prednosti koje kompanija nudi, piloti mogu da odaberu fiksni raspored, kao što je najavljeno početkom septembra”, navodi se u saopštenju kompanije dostavljenom portalu Investitor.

Wizz je, kako je saopšteno, u prvih osam mjeseci 2022. zaposlio preko 600 pilota “i predvodi oporavak vazduhoplovnog sektora”.

Ova avio-kompanija trenutno prima nove zaposlene u cijeloj mreži i pruža mogućnost za karijeru onima koji su izabrali svoje radno mjesto među oblacima.

“WIZZ je ponosan na svoju snažnu kulturu različitosti i kolege više od 60 nacionalnosti i neumorno zapošljava nove kolege iz cijele Evrope i šire u 2022. i narednim godinama”, navodi se u saopštenju.