Portonovi

Portonovi najavljuje uzbudljiv jun: Regata, nastupi DJ-a, programi za djecu i izložba Sonje Đuranović

Podijeli

U Portonovom su i ovog ljeta pripremili bogat program događaja za sve goste i posjetioce.

Za ljubitelje morskih aktivnosti, u Portonovom će se tradicionalno i ove godine organizovati četvrta Portonovi regata “Bokeška ostrva” koja je privukla veliki broj posjetilaca prethodnih godina. Od 9. do 11. juna, a posjetioci će uživati u magičnom prizoru jedrilica koje će ploviti po Bokokotorskom zalivu, a trodnevni ugođaj obogatiće i bogat zabavni i muzički program.

Svakog vikenda u junu, u saradnji sa Portonovi Beach klubom na Vistra trgu održavaće se DJ sesije na otvorenom. Savršena prilika da se opustite, plešete i uživate uz pulsirajuće ritmove talentaovanih lokalnih DJ-eva. Nastupi počinju u 20:30.

NASTAVAK TEKSTA ISPOD FOTOGRAFIJE

Portonovi
Foto: Portonovi

Prve u nizu ovog ljeta “Portonovi dječije igre” će se održati 24. juna u Central parku. Igre bez granica predstavljaju posebnu dimenziju zabave za mališane uzrasta 4 do 12 godina koji su podijeljeni u dvije kategorije, sa specijalno pripremljenim igricama za ovu priliku. Mališani će se timski nadmetati i pokušati da pobijede suparničku ekipu u kombinaciji tradicionalnih i modernih grupnih igara.

Za ljubitelje umjetnosti, u galeriji Pizana u Portonovom će od 16. juna do 5. jula biti otvorena izložba poznate crnogorske umjetnice Sonje Đuranović “Herbarijum”. Sonja je diplomirala na Fakultetu likovnih umjetnosti na Cetinju i svoj talenat pokazala u raznim nezavisnim i kolektivnim izložbama. Član je Udruženja likovnih umjetnika Crne Gore od 1997. godine, a njen rad obećava da će biti izuzetno iskustvo za publiku.

Ova je druga izložba ovog ljeta u galeriji Pizana nakon uspješnice “WonderCon Sneak preview Montenegro”, a nakon nje planirane su i izložba Đurđice Đurić i drugih umjetnika.

Za više informacija možete kontaktirati [email protected].

Promo