Milojko Spajić. Evropa sad

Menhetn na Ćemovskom polju: Spajić pripremio projekat Montenegro Business District

Podijeli

Crnoj Gori su potrebni novi projekti i mi ćemo se samo ovim temama baviti i ne obazirati se na političarenja i podmetanje lažnih afera naših nesrećnih političkih oponenata, poručio je predsjednik i nosilac liste Pokreta Evropa sad (PES) Milojko Spajić.

On je, kako se navodi iz te partije, rekao da je projekat Montenegro Business District spreman, te dodao da će biti lociran na Ćemovskom polju.

“To će biti posebna biznis zona na 3 kvadratna kilometra koja će okupiti najveće svjetske kompanije i obezbijediti zaposlenje za hiljade naših građana sa prosječnim platama preko 1.000 eura, po uzoru na svjetske metropole, kao što su La Defense u Parizu, City u Londonu itd”, dodao je Spajić.

Prema njegovim riječima, drugi pokušavaju da diskvalifikuju PES upravo u trenutku kad, kako kaže, prave projekte i dižu penzije i zarade.

“Kad smo digli zarade, srušili su Vladu. Danas pokušavaju da vas ubijede da je prije Spajića i Evrope sad sve bilo sjajno i da smo mi glavni problem cijele Crne Gore, tako da ako nas ne bude – da će opet sve biti sjajno”, naglasio je Spajić.