Lidl Nikšić Boksiti

Lidl u Podgorici i Nikšiću obilježio svoje: Table “Privatan posjed” na kupljenim lokacijama

Podijeli

Kompanija Lidl Crna Gora odlučila je da svoje do sada kupljene nekretnine u Crnoj Gori – dvije u Podgorici i jednu u Nikšiću – obezbijedi tablama sa natpisom “Privatan posjed”, dok na njima ne počne gradnju objekata.

Iz kompanije je ranije potvrđeno da su do sada kupili tri lokacije za gradnju budućih supermarketa a ni danas nije poznato kada će se to desiti.

„Lidl je u stalnom razmatranju mogućnosti za širenje poslovanja. Crna Gora je, u pogledu maloprodaje, tržište na kojem potrošači žele model koji nudi Lidl, a to je ponuda proizvoda visokog kvaliteta po najpovoljnijim cijenama. Zbog toga, Lidl trenutno investira u moguće lokacije za prodavnice i logističke centre u Crnoj Gori”, naveli su iz kompanije ranije Vijestima, na pitanje o trenutnim investicijama i planovima za širenje u Crnoj Gori.

Oni su kazali da u ovom trenutku nijesu u mogućnosti da obrazlažu detalje njihovih planova, aktivnosti, lokacija, kao ni potencijalnog datuma otvaranja.

”Mi u Lidlu cijenimo i njegujemo transparentnu i relevantnu komunikaciju i budite uvjereni da ćemo naše zaposlene i zainteresovane strane pravovremeno informisati o narednim koracima, kada za to dođe vrijeme”, rekli su iz kompanije.

Lidl Crna Gora je registrovan u martu 2021. godine. Plan je bio da se otvori 17 objekata i distributivni centar i da se zaposli više od 1000 radnika u nekoliko crnogorskih opština.

Prema procjenama analitičara tržišta, na prve supermarkete njemačkog diskontera čekaćemo još najmanje dvije godine.