Deltina platforma za online trgovinu: Ananas stiže u Crnu Goru

Podijeli

Ananas, najveći online projekat podržan od strane Delta Holdinga, sa ciljem pružanja vrhunskog iskustva online kupovine korisnicima tokom ove godine biće dostupan i u Crnoj Gori.

To je na godišnjoj konferenciji za medije Delta Holdinga saopštila viša potpredsjednica za strategiju i razvoj Marija Desivojević Cvetković.

“Nakon širenja na tržište Sjeverne Makedonije prva na redu je Crna Gora, važno tržište za nas, a potom i Bosna i Hercegovina”, navela je Desivojević Cvetković.

Ona je u izjavi za portal Investitor kazala da je širenje na Crnu Goru logičan dio regionalnog širenja te da je u pitanju važno tržište.

”Makedonija je bila prva jer smo imali priliku za akviziciju a Crna Gora, tržište sa velikim potencijalom i tamo ćemo donijeti znanje i iskustvo koje smo napravili u Srbiji za ove tri godine i nadam se da ćemo sve one dječje bolesti koje smo preboljeli u Srbiji i Sjevernoj Makedoniji, kod vas preskočiti i moći odmah da ponudimo vrhunsku uslugu”, navela je ona.

Crna Gora će, kako je navela, biti prvo tržište u koje Ananas ulazi direktno, bez akvizicije te da se nada da će crnogorskim potrošačima biti dostupan do sredine godine.

Comments are closed.