radisson blu and resort kolasin
Izgled budućeg rizorta (Foto: Projektna dokumentacija)

Radisson blu na skijalištu 1450: Novi hotel u Kolašinu do kraja godine

Podijeli

Radisson Hotel Group namjerava da krajem godine u okviru ski centra Kolašin 1450, otvori hotel od 188 soba, potvrđeno je iz komapnije.

Kompanija je na međunarodnoj hotelskoj investicionoj konferenciji HOTCO 2024 najavila svoj debi u Crnoj Gori, potpisivanjem ugovora za Radisson Blu Hotel & Resort Kolašin.

„Riječ o hotelu od 188 soba – od prostranih standardnih soba do niza modernih apartmana, uključujući junior i predsjednički, čije je otvaranje planirano tokom skijaške sezone, u četvrtom kvartalu ove godine“, navodi se u saopštenju.

Hotel će nuditi niz sadržaja, uključujući lobby bar, cjelodnevni restoran, sve upotpunjeno vanjskim terasama. Wellness centar će uključivati ​​zatvorene i vanjske bazene, kao i fitness prostor sa namjenskim prostorom za jogu.

Osim toga, prostor za sastanke i događaje prostire se na više od 385 m² i uključuje plesnu dvoranu, salu za sastanke i prostor za predfunkciju.

Rizort se nalazi na nadmorskoj visini od 1450 metara, na lokaciji ski centra Kolašin 1450 na planini Bjelasica, koja raspolaže sa 42 kilometra ski staza i beskrajnim pješačkim stazama, podsjetili su.

Sa 42 km skijaških staza i planinarskih staza, Kolašin je glavno skijaško i planinsko područje u Crnoj Gori.

Nedavno je na skijalištu Kolašin 1600 otvoren prvi skijališni hotel, pod brendom Swissotel. Čitaj više

Obišli smo prvi hotel na skijalištu u Crnoj Gori: Stan u kolašinskom Swissotelu od 6.000 do 10.000 eura po kvadratu