CEDIS
Cedis, upravna zgrada (Foto: www.cedis.me)

CEDIS ima novi bord direktora: Evo ko su članovi

Podijeli

Odbor direktora Elektroprivrede (EPCG) razriješio je dosadašnje i imenovao nove članove Odbora direktora zavisnog društva, CEDIS.

U novi sastav Odbora direktora CEDIS-a imenovani su: Vladimir Čađenović, Jovan Sinanović, Mirsad Džudžević, prof. dr Vladan Radulović i Ilija Miljanić.

Odobor direktora EPCG opredijelio se za ovaj sastav Odbora CEDIS-a birajući između 62 prijavljena kandidata koji su u predviđenom roku dostavili potrebnu dokumentaciju, odnosno radne biografije na javni oglas, saopštili su iz EPCG.

Predsjednik Odbora direktora CEDIS-a biće izabran na konstitutivnoj sjednici tog organa, a nakon toga će biti izabran i izvršni direktor, čiji izbor je u nadležnosti Odbora direktora zavisnog društva.

“Podsjećamo, u februaru ove godine, Odbor direktora EPCG AD Nikšić donio je odluku da se, u cilju što kvalitetnijeg upravljanja, strateškog planiranja i razvoja naših zavisnih društava, objavi javni poziv, u namjeri da se svim zainteresovanim kandidatima omogući da se prijave za članstvo u odboru direktora: CEDIS DOO, RUP AD, EPCG-SOLAR-GRADNJA DOO i EPCG-ŽELJEZARA NIKŠIĆ DOO”, navodi se u saopštenju.

Odbor direktora EPCG će, kako je saopšteno, ubrzo razriješiti dosadašnje i imenovati nove članove uprave Rudnika uglja AD Pljevlja i EPCG-Željezara Nikšić DOO.