Ilustracija: Crnogorski Telekom

Telekom eFiskalizacija za sezonu: Idealno rješenje za sve sezonske uslužne djelatnosti i maloprodaju

Podijeli

Crnogorski Telekom je kreirao kompletno rješenje za elektronsku fiskalizaciju, prilagođeno sezonskom biznisu, a omogućava aktivaciju usluge tokom sezone i prebacivanje u period mirovanja tokom ostatka godine. Važna prednost ovogodišnjeg sezonskog Telekom eFiskalizacija rješenja jeste ponuda savremenih uređaja koji podržavaju tri modaliteta kartičnog plaćanja – provlačenje kartice, umetanje kartice u uređaj, uključujući i NFC beskontaktni čitač kartica.

Telekom eFiskalizacija razvijena je u saradnji sa eminentnim partnerima, garantuje kvalitet opreme, napredne naplatne uređaje i odlično softversko rješenje za pouzdano i lako izdavanje računa.

Korisnicima sezonske eFiskalizacije Telekoma rješenje je dostupno tokom 6 mjeseci, a paket zatim prelazi u fazu mirovanja. U periodu mirovanja paketa korisnici ne plaćaju pretplatu, a svi podaci ostaju na sigurnom. Reaktivacija usluge je jednostavna – dovoljno je da sljedeće sezone posjete Telekom poslovnicu ili Biznis centar i ponovo aktiviraju svoj paket.

Sezonska eFiskalizacija Telekoma je idealno rješenje za sve sezonske uslužne djelatnosti i maloprodaju, kao i za one privatne i poslovne korisnike koji se bave izdavanjem apartmana, iznajmljivanjem ležaljki, prodajom sladoleda, parking servisom, za manje prodavnice, kioske, frizerske i kozmetičke salone …

Sezonsko izadnje rješenja za eFiskalizaciju organizovano je u dvije ponude/paketa, u zavisnosti od vrste naplatnog uređaja i predstavlja u potpunosti zaokruženu uslugu za elektronsku fiskalizaciju, koja uključuje:

  • Izdavanje i instalaciju digitalnog sertifikata za eFiskalizaciju;
  • Android naplatni uređaj, štampač, internet vezu i aplikaciju za izdavanje računa;
  • SIM karticu sa internetom za sigurnu vezu sa Upravom prihoda i
  • Usklađenost sa propisima.

Osim toga, Telekom ide i korak dalje, pa korisnici mogu računati na punu podršku prilikom instalacije, edukaciju, kao i tehničku asistenciju i održavanje.

Sertifikati za elektronsku fiskalizaciju mogu se dobiti za samo 10 minuta u Telekom poslovnicama ili Biznis centru, bilo da je riječ o kvalifikovanom sertifikatu za privatne ili poslovne korisnike. Proces izdavanja sertifikata može se realizovati i pomoću eTrust naloga, za svega 2 minuta klikom na stranicu – sertifikat. Sertifikati se plaćaju jednokratno, a validni su tri godine. Izdaje ih Telekom kao jedini telekomunikacioni operator u Crnoj Gori koji je registrovan kao kvalifikovani pružalac elektronskih usluga povjerenja u skladu sa Zakonom o elektronskoj identifikaciji i elektronskom potpisu.

Na kraju brzog i jednostavnog procesa aktivacije, privrednici dobijaju uređaj spreman za rad sa integrisanim sertifikatom i cjenovnikom, instalaciju i edukaciju, offline rad i čuvanje podataka, kao i stručnu podršku, kako bi njihov posao tokom sezone funkcionisao neometano.

Plaćanje se vrši iz dva dijela, dok se digitalni sertifikat kupuje posebno.

Više detalja o sezonskoj ponudi i uređajima mogu se dobiti u Biznis centru i od prodajnih agenata Telekoma, kao i na stranici https://telekom.me/poslovni-korisnici/efiskalizacija-sezonska.

Izvor:PROMO sadržaj