Foto ustupio: Crnogorski Telekom

Telekom Electronic Beats sjutra u Podgorici

Podijeli

Konačno – BIG DAY, Telekom Electronic Beats, čuveni internacionalni muzički program Deutsche Telekoma, poslije duže pauze se vraća u Podgoricu! Na uglu Njegoševe i Bokeške, sjutra, 7. septembra, od 18 časova sprema se party za pamćenje.

Lineup:
18:00 – 19:30 DJ 1996
19:30 – 21:00 Duo Bizarr
21:00 – 22:30 Henrik Schwarz
22:30 – 00:00 Tijana T

Šta da očekujete?
Odličnu energiju, svjetske DJ performere, vrhunsku Electronic Beats produkciju – And a Beat to Deep Dive into Sound Realms.

Henrik Schwarz: Internacionalno priznat, karakterističan po energičnim DJ setovima na velikim događajima, a donosi odličan balans elektronske muzike, deep house i techno zvuka, klasične muzike i džeza.

Tijana T
Tijana T (Foto ustupio: Crnogorski Telekom)

Tijana T: Dinamičan, dominantno acid techno zvuk sa elementima house-a, electro-a, breakbeat-a i trance-a. Sa preko 400 zapaženih nastupa od 2016. godine, njen „smrtonosni“ stil i DJ majstorstvo, privlače globalnu pažnju.

Electronic Beats: višestruko nagrađivani, internacionalno poznat muzički program Deutsche Telekoma, koji je tokom prethodne dvije decenije postao brend sa ozbiljnom reputacijom u kontekstu evropske, elektronske scene, sinonim za odlične događaje i vrhunsku produkciju. Teško je naći brend inicijativu sa tako dugotrajnim i uticajnim statusom u muzičkoj kulturi. Electronic Beats je uspio da uspostavi i centralnu platformu fokusiranu na ‘electronic music culture’, sa odličnim digitalnim medijskim portfoliom, koji uključuje i EB.TV – jedan od najpoznatijih video magazina o elektronskoj muzici.

Prvi put u Crnoj Gori: Telecom Electronic Beats AI Experience – Amongst The Crowd!
Sa posebnim entuzijazmom, Electronic Beats predstavlja i jedinstvenu, interaktivnu AI funkciju, kojom poziva publiku, da postane dio vizuelne magije na bini.

Kako funkcioniše?
Potražite oznake – Pridružite nam se na bini, širom festivalskog prostora, zatim skenirajte QR kod, koji vas vodi na EB ekskluzivnu web platformu i pošaljite fotografiju. Slijedi AI magija – AI će na LED ekranima transformisati vaš unos u fantastične vizuelne prikaze, isprepletene sa očaravajućim sekvencama.

Crnogorski Telekom:
Na događaju u subotu, za korisnike Telekom ME aplikacije su omogućeni i posebni benefiti – besplatne konzumacije, za određene vrste pića. Potražite Magneta punktove na uglu Njegoševe i Bokeške ulice, u blizini stjedža, i osvježite se!

„Henrik Schwarz i Tijana T su svjetska imena koja se ne propuštaju! Želimo da podržimo elektronsku scenu i klabing kulturu u Crnoj Gori. Obraćamo se mladima, koji se možda ne sjećaju Electronic Beats žurki u Podgorici, ali i svima koji pamte Electronic Beats, jer vjerujemo da Podgorica ima potencijal i ekipu koja uživa u elektronskom zvuku, konceptu i atmosferi. Telekom Electronic Beats u Podgorici je finale kampanje – Ljeto za pamćenje, sa ključnom namjerom, da vrhunska kulturna i muzička iskustva učinimo dostupnijim našim digitalnim ‘super korisnicima’, da stvore nevjerovatne uspomene koje će trajati“, zaključuju iz Telekoma.

Besplatan ulaz i provod za pamćenje.
Come early – stay late!