Telekom nagrađuje – do 11. novembra 2.000 vrijednih poklona

Podijeli

Izvučena brojna sedmična iznenađenja, a uskoro slijede i glavne nagrade!

Iz Telekoma su najavili uzbudljivu jesen uz nagradnu igru i više od 2.000 vrijednih poklona!

Do 11. novembra Telekom korisnicima sedmično donosi brojna iznenađenja, i to:

  • Ruksak x 125
  • T slušalice x 125
  • T Phone 2 x 7
  • Samsung Watch
  • Električni trotinet

Glavne nagrade Smart TV uređaji i Samsung telefoni, zaslužuju posebnu pažnju, a izvlače se na mjesečnom nivou:

  • 14. oktobar – dva TV uređaja Philips 55” i Samsung Z Flip 6 256 GB 5G
  • 11. novembar – dva TV uređaja Philips 55” i Samsung Z Fold 6 256 GB 5G

Prijava je jednostavna – dovoljno je platiti račun na vrijeme ili dopuniti pripejd račun, čime se aktivni Telekom korisnici – fizička lica (osim korisnika tarifa Turist pripejd i Mobilni internet, i korisnika sezonskih paketa fiksne telefonije) automatski uključuju u nagradnu igru. Takođe, učestvuju i korisnici koji su dio pravnog lica, ali sami plaćaju račune.

Iva Jauković (Foto: Crnogorski Telekom)

Dobitnica električnog trotineta – Iva Jauković, dugogodišnja korisnica Telekom usluga, nije krila zadovoljstvo prilikom uručenja:

„Telekom je moj prvi izbor od kada sam počela da koristim mobilni telefon. Uvijek sam bila zadovoljna kvalitetom servisa i uslugom, naročito aplikacijom Telekom ME. Cijenim to što uvijek unapređujete ponudu i pružate korisnicima najbolju podršku. Ova nagrada je vrijednost više, zahvalna sam na ovom iznenađenju i zaista je odlično biti dio Telekom priče”, kazala je Iva.

Iz Telekoma podsjećaju – Petak je dan za ‘dupla’ srca!
Tokom trajanja nagradne igre, korisnicima Telekom ME aplikacije biće dostupna dodatna iznenađenja kroz Magenta Moments program. Ovaj program omogućava sakupljanje srca – valute Magenta Moments, koja se može razmijeniti za brojne pogodnosti i popuste. Posebno je petkom atraktivan ‘točak sreće’, jer svi dobijaju srca, a do 11. novembra broj osvojenih srca će biti dupliran.

Eto tako, od srca!

Detaljne informacije i pravila nagradne igre Telekoma dostupni su putem linka i na zvaničnim stranicama kompanije na društvenim mrežama.