Entoni Kleman, The Chedi Luštica Bay hotel menadžer
Kleman (Foto: The Chedi Luštica Bay hotel)

Entoni Kleman novi generalni menadžer hotela The Chedi Luštica Bay

Podijeli

Hotel The Chedi Luštica Bay objavio je da je Entoni Kleman stupio na poziciju generalnog menadžera.

“Njegovo imenovanje dolazi u ključnom trenutku, kada hotel proslavlja uspješno poslovanje tokom ljetnje sezone, bilježeći kontinuirani rast i razvoj kao jedan od vodećih luksuznih hotela u regionu”, saopšteno je iz uprave hotela.

Kleman, kako dodaju, donosi sa sobom više od 20 godina izuzetnog iskustva u industriji ugostiteljstva, obavljajući vodeće uloge u nekim od najpoznatijih svjetskih destinacija.

Njegove prethodne uloge uključuju poziciju potpredsjednika sektora za hranu i piće u Atlantis Bahamas, gde je nadgledao sve aspekte ugostiteljskih usluga, kao i funkciju nacionalnog korporativnog direktora za hranu i piće u Germain Hotels, gde je bio odgovoran za 18 objekata širom Kanade. Kao generalni menadžer hotela William Gray u Montrealu, Kleman je stekao reputaciju vrhunskog lidera u industriji.

Pored svojih bogatih međunarodnih iskustava, Kleman ima i posebnu povezanost sa grupacijom Orascom Hotels Management. Njegova uloga menadžera hotela i rizorta u Sifawy Boutique Hotel u Omanu, koji je takođe dio Orascom Hotels Management grupacije, omogućila mu je da razvije duboko razumijevanje filozofije i vrijednosti koje ova kompanija njeguje.

Kleman je istakao svoju posvećenost održavanju najviših standarda usluge personalizovanjem iskustva svakog gosta, podsticanjem inovacija i očuvanjem sofisticirane i opuštajuće atmosfere koja definiše The Chedi.

„Kakva sjajna prva ljetnja sezona u region – duboko sam impresioniran destinacijom, talentovanim timom i nepokolebljivom posvećenošću hotela održivom razvoju. Radujem se što ću se zajedno sa timom fokusirati na razvoj naše ponude i tokom zimske sezone i pomoći u pozicioniranju Crne Gore kao luksuzne destinacije tokom cijele godine,” kaže Kleman.