Dragan Bokan, Voli Trade
Sa edukacije (Foto ustupio: Voli Trade)

Menadžerska edukacija u kompaniji Voli: Podrška na putu ličnog i profesionalnog razvoja

Podijeli

Trening sesije za menadžere Voli maloprodajnog lanca se organizuju sa ciljem da se podstakne profesionalni razvoj, razmjene iskustva i nauči nešto novo.

Menadžerska radionica je otpočela obraćanjem predsjednika kompanije Voli, Dragana Bokana, koji je čestitao svom timu na postignutim rezultatima i podstakao ih da u svom ličnom i profesionalnom razvoju postavljaju velike ciljeve, u čemu će uvijek biti podržani.

Pol Foli, predstavnik EBRD u bordu direktora i stručni konsutant kompanije Voli u svom obraćanju podsjetio na važnost edukacije i konstatnog napredovanja.

NASTAVAK TEKSTA ISPOD FOTOGALERIJE:

Izuzetno korisne prezentacije i iskustva najboljih praksi sa kolegama su podjelili regionalni menadžeri Ranko Tomanović, Aleksandra Tajić, Gorica Vuković i Marko Bokan
Aleksandra Jovanović, menadžer za procese u kompaniji Voli je istakla da se uz podržavajuću poslovnu kuturu i duh zajedništva podstiče i podržava cjeloživotno učenje, rad na sebi koji donosi ličnu i profesionalnu satisfakciju.

Budite hrabri u učenju, odlučni u razvoju, i puni vjere u to da je vaš trud dio veće vizije. Budućnost je u vašim rukama, a Voli je tu vas podrži na svakom koraku tog puta, ključna je poruka ovog treninga.

Izvor:PROMO sadržaj