boutique, fashion, shopping, luxury
Ilustracija (Foto: Sara Kurfeß, Unsplash)

Modni div otvara prvu prodavnicu u Srbiji

Podijeli

Victoria’s Secret konačno stižu u Srbiju. Prva trgovina biće otvorena u maju 2025. godine u Ušće Shopping Centru u Beogradu.

Nakon toga planirano je otvaranje još četiri ili pet trgovina u Srbiji, otkrio je za Bloomberg Adriju Miroslav Stanković, vlasnik SF1 grupe.

Zahvaljujući ovoj komopaniji, proizvodi Victoria’s Secret biće dostupni u Srbiji, a kako kaže, sa svjetski poznatim brendom sklopili su partnerstvo u maju ove godine za tržišta Srbije, Slovenije, Slovačke, Malte i Kipra.

Prodavnica na Ušću prostiraće se na površini od 400-500 kvadratnih metara i sadržaće kompletan asortiman ovog popularnog svjetskog brenda – parfeme i proizvode za njegu kože, veš, spavaći program, sportsku opremu, kupaće kostime i modne dodatke.

Nakon otvaranja trgovine u Slovačkoj u aprilu i Srbiji u maju, otvoriće se trgovina u Sloveniji, precizira Stanković.

Portfelj SF1 grupe uključuje Pandoru, Argentu, Nespresso i Scholl. Uz ove brendove vrhunskog kvaliteta, grupacija takođe posluje s kompanijom SF Properties koja nudi uslugu najma luksuznog poslovnog prostora, kao i premium pozicije za oglašavanje.

SF properties posjeduje poslovni centar Branko, modernu zgradu u centru Beograda, te poslovne zgrade u Knez Mihailovoj i Nušićevoj ulici.

Grupacija posluje na 12 tržišta, ima 350 zaposlenih i 106 trgovina.

Naslovna fotografija: Sara Kurfeß, Unsplash