Holiday Villages Montenegro biće otvoren krajem ljeta

Podijeli

Karisma Hotels & Resorts će u punom kapacitetu otvoriti rizort Holiday Villages Montenegro u Ulcinju krajem ljeta 2018. godine.

Nedavno je ozvaničen kraj radova na kompleksu, a svečanosti je prisustvovao i predsjednik Vlade Duško Marković. Iz kompanije su najavili da su zainteresovani i za zakup Ade Bojane, te da će sa svojim partnerima, njemačkim tur-operaterom TUI, razmotriti i gradnju aerodroma u obližnjem naselju Štoj.


Kako prenosi portal Hotel Management, kompleks će sadržavati 257 apartmana u blizini Jadranskog mora, Velike plaže, aerodroma u Podgorici i Titvu, a nudiće i opcije za posjetu crkvama, džamijama, muzejima, Adi Bojani, Skadarskom jezeru te rezervatu ptica na ulcinjskoj solani.

Hotelska grupa Karisma & Resorts će ovim proširiti svoj portfolio na šest hotela u Evropi, u Hrvatskoj, Crnoj Gori i Srbiji. Oni posjeduju tri rizorta u Hrvatskoj, jedan hotel u Beogradu a u Kotoru već gazduju Allure Palazzi Kotor Bay rizortom. Karisma posjeduje turističke objekte i u Latinskoj Americi i Karibima, uključujući i “Nickelodeon Hotels & Resorts Punta Cana” sa 208 soba u Dominikanskoj Republici, koji je otvoren u maju 2016. Tri godine kasnije otvorili su istoimeni hotel i u Meksiku.

“Holiday Villages Montenegro predstavlja najluksuzniji hotel u Ulcinju do sada”, kazao je Armando Chomat, iz službe marketinga kompanije.

“U kombinaciji izuzetne gostoljubivosti, sofisticiranog restorana i beskrajnim mogućnostima zabave, sigurni smo da će Holiday Villages Montenegro biti glavna jadranska destinacija za goste svih životnih dobi”, dodao je on.

Kotorski Allure Palazzi Koto Bay Karisma biće otvoren u junu 2018, najavili su iz kompanije. Novi kompleks u Dobroti imaće 80 soba, 10 vila i tri penthouse apartmana.

Hotel Allure nalazi se u blizini starog gradskog jezgra Kotora, Porto Montenegra, Perasta i Risna, ostrva Gospe od škpjela, Herceg Novog i aerodroma Tivat, napominje portal.