“Dodim Katniću”: Knežević najavio povratak u Crnu Goru

Podijeli

Dan nakon potvrde da je Specijalno državno tužilaštvo i zvanično zatražilo raspisivanje međunarodne potjernice za njim, direktor Atlas grupe Duško Knežević nagovijestio je da će sam doći nazad u zemlji.

On je na svom Instagram profilu objavio novi set fotografija među kojima je i jedna sa natpisom “Dodim Katniću”. Dodim ili doodim je arhaični oblik glagola dolaziti.

“Streknuo sam kad su mi javili samo se bojim da neće biti tamo kad se VRNEM”, napisao je Knežević u odgovoru ispod fotografije, a na komentar jedne korisnice da mu je ta objava “najjača”.

Ostaje, međutim, nejasno gdje bi Katnić mogao biti u momentu njegovog “vrtanja” u Crnu Goru. On se trenutno nalazi u Londonu a mediji spekulišu da bi njegovo izručenje bilo komplikovano, s obzirom da, osim crnogorskog, posjeduje i državljanstvo Kipra.

Knežević svoje pratioce na Instagramu svakodnevno zabavlja sa setovima fotografija i ilustracija kojima šalje poruke državnom vrhu, a među prozvanima je, osim Katnića, i državni vrh sa predsjednikom države Milom Đukanovićem na čelu.

https://www.instagram.com/p/BsdV0iXHtMC/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=19sapin3rmvvz