Uštedite EPCG troškove štampe i pošte i prijavite se za dobijanje elektronskog računa za struju

Podijeli

Elektroprivreda Crne Gore (EPCG) pokrenula je preko društvenih mreža novu kampanju kojom potrošače poziva da se prijave za elektronsku dostavu računa za utrošenu energiju.

“Vaš račun za električnu energiju možete primati putem e-maila. Račun će stizati na odgovarajuću e-mail adresu početkom svakog mjeseca i na taj način će uvijek biti dostupan potrošaču”, poručuju na sajtu EPCG.

Detalje o ovoj usluzi pogledajte ovdje.

Ono što nijesu naveli jeste da će većim brojem elektronskih računa smanjiti troškove izrade, štampe, pakovanja i poštanske usluge slanja računa na fizičke adrese potrošača. Inače, profit EPCG u prošloj godini iznosi oko 50 miliona eura.

Raniji korisnici ovog sistema sjećaju se da je uslov za dobijanje računa elektronskim putem bio da ih redovno plaćate, ali je to pravilo u međuvremenu ukinuti i važi za sve potrošače.

Kako bi dodatno motivisali potrošače na ovu uslugu, EPCG je osmislila nagradnu igru pa će “40 srećnih korisnika servisa Elektronski račun, koji su ujedno članovi Zlatnog tima”, dobiti umanjenje na računu od 50 eura.