5 prednosti zbirnog drumskog transporta za Vaše poslovanje

Podijeli

Da li dinamika poslovanja od vas zahtjeva da vašim klijentima brzo obezbjedite manje količine robe sa različitih destinacija širom Evrope? Vaš kupac očekuje isporuku u što kraćem roku? U tim situacijama najefikasnija opcija je zbirni drumski transport.

Efikasnost i vrhunski kvalitet usluge upravo su ono što kompaniju Montenomaks svrstava među lidere u oblasti drumskog transporta . Više od 20 godina iskustva i preko 60.000 obrađenih predmeta godišnje učinili su Montenomaks prvim izborom najvećih kompanija u Crnoj Gori.

Redovne zbirne linije iz Srbije, Bosne i Hrvatske, odnosno ka Kosovu i Albaniji uključuju 13 vozila sedmično. Iz Zapadne i Centralne Evrope, direktne linije kreću ka Crnoj Gori tri puta sedmično, preko platformi u Austriji i Hrvatskoj.

Izdvajamo 5 razloga zbog kojih zbirni drumski transport treba da bude i vaš izbor za narednu pošiljku bilo u zemlji ili van nje.

1. Smanjuje troškove

Isplativost je prvi razlog koji treba uzeti u obzir pri odabiru najbolje opcije slanja pošiljke. Budući da prevoznik prikuplja, skladišti, a zatim raspoređuje sve pošiljke na jedan kamion, svaki pošiljalac plaća dio troškova korišćenja kamiona, ali ne i cijeli kamion. Po prijemu upita, u najkraćem roku, tim Montenomaksa vrši obračun svih troškova, te klijent može jednostavno evaluirati ponudu.

2. Veća sigurnost u transportu robe

Sva roba je osigurana prema međunarodnim standardima, uključujući kompletnu brigu o izvoznoj dokumentaciji i EUR1 obrascu. Montenomaks nudi mogućnost pružanja usluga posredovanja u dodatnom osiguranju kod nekoliko osiguravajućih društava. Po potrebi se mogu obezbijediti posebni režimi transporta, poput temperaturnog, prevoza ADR robe, vangabaritne robe i vrijednosnih pošiljki.

3. Više usluga objedinjenih u jednu

Još jedna prednost zbirnog drumskog transporta je što dodatno štedi vrijeme i broj podizvođača koje morate angažovati. Sektor za carinsko posredovanje Montenomaksa čine timovi iskusnih agenata raspoređenih u 12 poslovnica širom Crne Gore. Sve pošiljke se carine na terminalu u Danilovgradu, a rok za isporuku pošiljki nakon carinjenja u Podgorici je istog dana, dok se u ostalim gradovima Crne Gore dostavlja u roku od 24 h.

4. Veća fleksibilnost u slanju na različite adrese

Kada se vaša pošiljka isporučuje na više lokacija u zemlji ili regionu, zbirni drumski transport pruža veliku fleksibilnost. U saradnji sa inostranim partnerima, Montenomaks organizuje transport iz svih evropskih destinacija, u roku od 2 do 7 radnih dana – od trenutka prijema narudžbe do konačne isporuke. Na godišnjem nivou obavi se preko 3000 transportovanih pošiljki.

5. Manje zagađivanje životne sredine

Osim što je dobra finansijska opcija za pošiljaoca, ujedno je i bolji način prevoza kada govorimo o životnoj sredini. Sama činjenica da samo jedan kamion prevozi teret, a ne više njih koji bi prevozili više manjih pošiljki, znači i manju emisiju štetnih gasova u atmosferu.

Da li ste spremni za isporuku vaše prve pošiljke putem zbirnog drumskog transporta? Provjerite jeste li ispravno spakovali teret za dostavu, a transport prepustite Montenomaksu, kod kojeg vas čeka kvalitetna, pouzdana i sigurna usluga.

Promo