Karisma završila drugu fazu izgradnje Holliday Vilage Montenegro rizorta u Ulcinju

Podijeli

Karisma Hotels Adriatic Montenegro, u sklopu Karisma Hotels & Resorts, predstavila je novi dio kompleksa Holiday Village Montenegro lokalnoj javnosti u Ulcinju, čija je gradnja trajala nešto manje od 6 mjesrci.

Zvanicama je predstavljeno 96 prostranih luksuznih apartmana, od kojih neki imaju direktan pristup bazenu sa terase. Pored toga, gostima su na raspolaganju i dva nova bazena, jedan za odrasle i jedan za djecu. Nova građevina se, kako je saopšteno na svečanosti, veoma lijepo uklopila u postojeći ambijent, te dodatno doprinijela ponudi ovog jedinstvenog kompleksa sa četiri zvjedice.

Kompleks Holiday Village Montenegro, nalazi se na Velikoj plaži, koja je poznata po svojoj ljepoti, ljekovitom pijesku, kao i borovima, koji prekrivaju svojim hladom veliki dio ovog kompleksa. Ovakva pozicija i mnoštvo sadržaja čine Holiday Village Montenegro utočištem za sve posjetioce, bilo da su u potrazi za romantikom, rekreacijom, relaksacijom, dok će se ljubazno osoblje pobrinuti da uslugom nadmaši očekivanja svih gostiju, saopšteno je iz kompanije.

Karisma Hotels Adriatic Montenegro, kako se navodi, zauzima dominantnu poziciju u turističkoj ponudi Ulcinja, čemu je doprinijela prva faza kompleksa Holiday Village Montenegro kompleksa, koji sačinjavaju dva hotela: Holiday Village Montenegro i The Long Beach Hotel Montenegro, ali i dodatni kapaciteti koji su obogatili turističku ponudu cijele Crne Gore. Ova uspješna grupacija u svom menadžementu ima i Wind Rose Resort u Baru.

Zajedno sa svojim strateškim partnerom TUI-jem, Karisma je prošle godine organizovala preko 140 međunarodnih letova do aerodoroma u Tivtu i Podgorici. Brojne nagrade, među kojima su i one dobijene od strane TripAdvisora-a i kompanije Trivvy, takođe svjedoče o uspješnosti ponude Karisme, poručuju iz kompanije.