Karisma Hotels & Resorts, Margaritaville Island Reserve Cap Cana

Karisma otvorila rizort i u Dominikanskoj Republici

Podijeli

Karisma Hotels & Resorts, višestruko nagrađivani lanac hotela rasprostranjenih širom Latinske Amerike, Kariba i Meksika, a kojem pripada i ultra all-inclusive hotel u Crnoj Gori Azul Beach Resort Montenegro by Karisma, otvorio je novi luksuzni Margaritaville® Island Reserve Cap Cana rizort u pokrajini Punta Cana u Dominikanskoj Republici.

Pored predstavnika kompanije i zvaničnika ove karipske države, ceremoniji svečanog otvaranja i presjecanja vrpce prisustvovao je i predsjednik Dominikanske Republike Luis Abinader, nakon čega je uslijedio koktel za sve prisutne, saopšteno je iz kompanije.

“Margaritaville je globalni lifestyle brend inspirisan renomiranim pjevačem i kantautorom Džimijem Bafetom, čije pjesme izazivaju strast ka tropskim eskapizmom i opuštanjem. Ovaj rizort sa pet zvjezdica, smješten u jednom od turistički najpopularnijih djelova Dominikanske Republike, kombinuje prvoklasni standard i all-inclusive sadržaje grupacije Karisma Hotels & Resorts sa prepoznatljivim osjećajem bezbrižnosti i svakodnevne zabave koju nudi brend Margaritaville”, navodi se u saopštenju.

Margaritaville® Island Reserve Cap Cana posjeduje 228 apartmana i 40 ultra-luksuznih vila, kao i veliko „zabavno selo“ koje je epicentar dešavanja u kompleksu, sa svakodnevnim nastupima muzičara na dvije bine, 10 restorana i barova, spa centrom svjetske klase brenda St. Somewhere Spa i drugim pogodnostima. Kutak za spa uživanje prostire se na čak 11.000 kvadratnih metara, a u okviru njega je i prostor za hidroterapiju, koji uključuje jedinstvenu biljnu parnu sobu, suvu saunu i tuš sa mirisnom hromoterapijom, hidromasažnu kadu, polarnu lagunu, senzorni bazen i termalne ležaljke. U dijelu koji je posebno prilagođen djeci, najmlađi mogu da iskuse veliki broj zanimljivih aktivnosti u umjetničkoj zoni, na časovima kuvanja ili tokom eksperimenata u „ludoj“ laboratoriji, kao i na pidžama žurkama i filmskim večerima.