Pogledajte cijene stanova u Zain parku, novom luksuznom naselju u Podgorici

Podijeli

Gradnja rezidencijalnog kompleksa Zain park počela je nedavno u podgoričkom naselju Zagorič a prvi objekat koji će potencijalni kupci moći da vide kao model stambenih objekata biće dostupan za nekoliko mjeseci.

Portal Investitor je došao i do cijena nekretnina Zain parka, prve crnogorske investicije omanske firme Zain Property Development. Kako nam je kazao Mišo Savović iz agencije Namapi.me, prosječne cijene će se kretati od 45.000 eura za garsonjeru u potkrovlju od 25,61 kvadratni metar i terasu od 26 m2, do 250.000 eura koliko će koštati vila na tri sprata. U ovu cijenu ulazi vila površine 141 m2, privatno dvorište površine čak 221 m2, terase i dva privatna parking mjesta.

“Nešto manja vila, zapravo trosoban stan površine 106 m2, plus terasa od 79 metara kvadratnih, uz koju dolaze i dva parking mjesta gratis koštaće 175.000 eura. Uz sve ove vile vlasnici dobijaju niz dodatnih usluga, poput čuvara koji će biti angažovan 24 sata tokom svih 7 dana u nedjelji, video-nadzor objekta, teretanu u dvorištu, igralište za djecu, održavanje, zaseban ulaz te sva komocija koja ide uz zatvoreno rezidencijalno naselje”, kazao je Savović.

Savović ističe i penthaus u formi dvosobnog stana, površine 50,44 metra kvadratna “idealno iskorišćenog prostora”, uz 52 metra kvadratna terase i jedno parking mjesto.

“Prosječna regularna cijena ovog penthausa iznosi 90.000 eura”, precizira Savović, dodajući da će kupci i ovih stanova imati sve pogodnosti kao i ostali stanovnici kompleksa-

Kompleks čija je procijenjena vrijednost oko 6 miliona eura biće, kako je ranije najavljeno, zavrešen u roku od 18 do 20 mjeseci a gradnja je povjerena podgoričkoj firmi Novi Volvox.

Savović ističe da je projekat radila takođe domaca projektantska kuća – Studio Synthesis architecture&design a domaća pamet je osmislila i website i čitavi brending – poznata IT kompanija FLEKA.

“Da sve pravno bude adekvatno pokriveno brine se Vukmirović Mišić law firm, što uz sve nabrojano daje dodatnu težinu na značaju ovog projekta i pruža sigurnost kod potencijalnih kupaca”, dodao je Savović.

On je kazao da je već prodato nešto više 30% kapaciteta.

“Potencijalni kupci zbog toga treba brzo da reaguju, jer vrlo lako mogu ostati ‘kratkih rukava'”, naveo je on.

Kako će izgledati Zain park, pogledajte u video animaciji:

https://www.facebook.com/zainparkpg/videos/404172140397764/