Portonovi od četvrtka dostupan posjetiocima

Podijeli

Portonovi rizort, jedan od najprestižnijih projekata rezidencijalnog tipa u ovom dijelu Evrope, biće otvoren sjutra, saopšteno je iz kompanije Azmont investments koja gradi ovaj projekat, dodajući da će veliko otvaranje biti naredne godine.

Slogan pod kojim će se Portonovi predstaviti svijetu, Portonovi Montenegro Essence, kako se navodi u saopštenju, simbolizuje najljepše trenutke i mogućnosti koje Crna Gora kao zemlja ima da ponudi.

Portonovi rizort, smješten na ulazu u Bokokotorski zaliv, prostire se na 26 hektara i 1,8 kilometara ekskluzivnog obalnog područja, sa 214 rezidencija koje će u okviru prve faze otvaranja biti na raspolaganju budućim kupcima.

“Portonovi predstavlja sinonim za najviši nivo usluge i nenametljiv luksuz svjetski prepoznatih brendova kao što su D-Marin Portonovi marina koja je već otvorena, kao i prvi One&Only hotel u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom čije se otvaranje očekuje naredne godine”, naveli su iz kompanije, najavljujući i otvaranje Portonovi plažnog kluba, sa unikatnim menijem i ponudom plažnog bara.

Od sjutra će gosti moći da koriste usluge i graničnog prelaza u okviru D-Marin Portonovi Marine”, navodi se u saopštenju.

Arhitektura Portonovi naselja inspirisana je autentičnim šarmom i karakterom tradicionalnih bokokotorskih sela i snažno je povezana sa morem i zalivom.

“Na ovom magičnom mjestu ne postoje dva ista iskustva niti dvije jednolične priče. U svako doba godine, u svakom dijelu dana, posjetioci će moći da otkriju nešto posebno – od kulinarskih specijaliteta, posebnih i neistraženih mjesta, do različitih ljudi i kultura sa svih krajeva svijeta”, rekli su iz Azmont Investmentsa.