Od Perasta do Svetog Stefana: Mladi bogataši preplavili Instagram fotografijama iz Crne Gore

Podijeli

Na Instagram profilu “Rich Kids of The Internet”, mjestu gdje se objavljuju fotografije bahatih nasljednika i blogera kojima je preokupacija trošenje novca i luksuzan život, osvanule su i fotografije iz Crne Gore.

Naime, na listi mondenskih ljetovališta, rame uz rame sa Mikonosom, Kanom, Ibicom i italijanskim ostrvima, ovog puta upisala se i jadranska obala na Balkanu.

Sve je popularnije ljetovanje u Hrvatskoj, ali mladi bogataši, kako piše Blic, otkrili su još jedan raj na Zemlji, koji odgovora njihovim visokim kriterijumima, a riječ je o nekoliko popularnih destinacija u Crnoj Gori.

Primjera radi, basnoslovno bogata Malezijka Krisis Tan nedavno je osvanula na pomenutom profilu, zapravo njene spektakularne fotografije iz avanture u Crnoj Gori, u okviru koje je posjetila Porto Montenegro, Sveti Stefan, Kotor i Perast.

No, ona je samo jedna u nizu uticajnih influensera koji su riješili da odmor provedu kod nas, pa redovno možemo vidjeti fotke luksuznih jahti i krstarenja po crnogorskom primorju, kao i doručaka u bazenu i nestvarno lijepih pogleda.

 

View this post on Instagram

 

: Never stop exploring ✨ //???? #elly????goestomontenegro

A post shared by ???????????????? ♡ 林心兒 | (烜靚) (@elly) on

Još jedna veoma bogata Azijka posjetila je Crnu Goru, a riječ je o lijepoj Eleanor Lam iz Hong Konga koja nije štedela svoj Instagram slikama s crnogorskog primorja.

I slavni model Nabila Vergara posjetila je luskuzni resort na Svetom Stefanu, a podsjetimo, ovdje je ljetovala i Tifani Tramp, kao i Viktorija i Dejvid Bekam prošle godine.

 

View this post on Instagram

 

☁️????☁️????

A post shared by ♕ Chryseis Tan ♕ 陈雪铃 (@chrystan_x) on


“Bilo kako bilo, dok većina Srba u širokom luku izbjegava Crnu Goru i priklanja se letovanju u Grčku, mladi nasljednici našli su u njoj svoje novo mondensko ljetovalište”, zaključuje beogradski dnevnik.