Investitor – Vijesti koje vrijede, dvije godine s Vama

Podijeli

Te subote, 19. avgusta 2017. godine, objavljen je prvi tekst na novom poslovnom portalu Investitor.me, pod sloganom „Vijesti koje vrijede“.

Danas, na drugi rođendan, u statistici posjeta portalu Investitor stoje milionske brojke, ali vrednije od toga – na stotine rastućih hiljada čitalaca ne samo u Crnoj Gori već i na cijelom zajedničkom govornom području. Svuda gdje se jezik Investitora čita i razumije.

Posvećeni smo jednom i stalnom cilju – najbrže i najpreciznije pružanje informacija iz oblasti ekonomije, biznisa i finansija. I svega ostalog što može da utiče na poslovni ambijent.

Da smo na pravom putu, osim sve šire čitalačke publike, potvrđuje i sve veći klub oglašivača. Ni nakon mjesec dana od početka rada, u septembru 2017. godine, dobili smo prve upite za komercijalnu saradnju od najvećih oglašivačkih agencija, a u januaru 2018. godine je sklopljen i prvi ugovor. Od tada imamo 19 oglašivača i taj broj raste svakog mjeseca. Među njima su neke od najvećih kompanija iz finansijskog sektora (banke), telekomunikacija i sve više iz sektora turizma.

Njima dugujemo posebnu zahvalnost na povjerenju, jer su prepoznali, prije svega, kvalitet a potom i marketinški potencijal. Time su ujedno omogućili čitaocima da imaju kontinuiran pristup relevantnim informacijama, prezentovanim na način koji je napravio razliku u odnosu na konkurenciju.

U prilog tome ide i činjenica da je Investitor ubrzo postao nezaobilazan izvor informacija iz Crne Gore i za regionalne medije. Prenose nas portali u Srbiji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini a registrovali smo i nekoliko naših tekstova i na stranim news portalima.

Za dvije godine, na Investitoru je objavljeno 8.380 tekstova (uključujući i ovaj), od čega zavidan broj čine autorski prilozi, priče. Stoga ne čudi ni činjenica da smo sve prisutniji u rezultatima pretrage na najvećem svjetskom web pretraživaču, Google-u. Nedavno smo prvi put zabilježili preko milion impresija mjesečno na Google-u, što dodatno svjedoči o relevantnosti i kredibilnosti tekstova koji se nalaze na Investitoru.

Ostajemo i dalje dosljedni putu koji smo započeli prije dvije godine, uz svakodnevni napor da budemo sve bolji.

Hvala na povjerenju!

Rajko Milić
Urednik
[email protected]