Mtel Austrija stigao do 50.000 korisnika

Podijeli

Srpski operater mobilne telefonije u Austriji, Mtel, za nepune tri godine poslovanja stigao je do 50.000 korisnika.

Iz kompanije taj uspjeh objašnjavaju kvalitetom i prije svega “romingom kao kod kuće”.

“Jedina srpska državna investicija u “alpskoj republici”, svakog dana povećava broj zadovoljnih korisnika”, ističe za Tanjug direktor MTEL Austria, Natalija Jegdić.

“Raduje me što su korisnici zadovoljni uslugama koje nudimo. Svi koji su probali uvjerili su se u kvalitet i cijenu. Rastu broja korisnika od 50.000 najviše je doprinijela preporuka, što ‘od usta do usta’ što putem društvenih mreža”, kazala je ona.

Takođe, izrazila je zadovoljstvo što gotovo da nema korisnika koji napuštaju MTEL i što je procenat žalbi minimalan.

Najvažnija prednost MTEL Austria, koja koristi najkvalitetniju mrežu mobilne telefonije u Austriji A1, je bezbrižna komunikacija u zavičaju.

MTEL Austria korisnici nemaju dodatne troškove za korišćenje mobilnog telefona u Srbiji, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

“Uz MTEL, troškovi telefonskog računa naših korisnika su svedeni na minimum”, dodaje Jegdić ističući da je kompanija posebno ponosna na oko 10.000 postpai korisnika. MTEL Austria neprestano radi na razvoju svojih usluga i dd početka oktobra MTEL će ponuditi i uslugu kablovske televizije preko interneta, a radi na tome da korisnicima ponudi i uslugu interneta”, ukazala je Jegdić.