Podgorička banka ukida naknade za elektronsko i mobilno bankarstvo, podizanje keša sa svih bankomata u CG besplatno

Podijeli

U skladu sa aktuelnom situacijom i potrebom sprovođenja mjera prevencije pojave i širenja virusa korona (COVID-19) Podgorička banka preduzela je niz koraka u cilju podrške svojim klijentima.

Banka je, kako je saopšteno, željela da svojim klijentima olakša upotrebu elektronskih kanala plaćanja kako bi što više transakcija mogli obavljati iz svog doma ili na bankomatima, a bez potrebe ulaska u ekspoziture banke.

“Banka će privremeno, od ponedjeljka 16. marta do 15. aprila 2020. godine, ukinuti naknade na transakcije fizičkih lica putem elektronskog i mobilnog bankarstva i podizanje gotovine debitnim karticama na bankomatima drugih banaka”, precizira se u saopštenju.

U pomenutom periodu, svim korisnicima debitnih kartica (Visa Debit, Mastercard Debit ili Mastercard Gold Debit) izdatih od strane banke biće omogućeno besplatno podizanje novca na bankomatima svih banaka u Crnoj Gori.

“Podsjećamo da je podizanje ovim karticama na bankomatima Podgoričke banke takođe besplatno.
Klijentima fizičkim licima koji su korisnici E-banking i M-banking servisa će, takođe od ponedjeljka 16. marta, biti omogućeno besplatno obavljanje svih transakcija putem pomenutih servisa do 15. aprila 2020. godine“, dodaje se.

U cilju prevencije virusa i zaštite i klijenata i zaposlenih u banci, Podgorička banka je, kako su naveli, pojačali higijenske mjere u upravnoj zgradi banke, kao i u ekspoziturama.