Karisma investirala 2,7 miliona eura u hotele The Long Beach Hotel Montenegro

Podijeli

Kompanija Karisma Hotels Adriatic Montenegro, dio hotelske grupacije Karisma Hotels & Resorts, rekonstruisala je The Long Beach Hotel Montenegro u opštini Ulcinj. Vrijednost ukupne investicije iznosi 2,7 miliona eura.

Investicija, u dvije faze, obuhvatila je rekonstrukciju soba, kao i: lobby-ja, lobby bar-a, nove recepcije, restorana, te otvoreno-zatvorenog bazena.

Sada Ulcinj, pored porodičnog rizorta Holiday Villages Montenegro, može da se pohvali i kompletno renoviranim The Long Beach Hotel Montenegro hotelom, koji odiše toplinom i svedenošću .

Veliki uspjeh ove korporacije, a takođe i iskaz povjerenja u trasirani razvojni put države Crne Gore u oblasti hotelijerstva jeste činjenica da je jedna ovakva investicija realizovana u potpuno atipičnoj sezoni, kao što je 2020.

Karisma Hotels & Resorts će nastaviti sa razvojnim planovima same destinacije, kako bi uspješno zadovoljila potrebe svih gostiju, te što bolje pozicionirala Crnu Goru kao jednu od najatraktivnijih destinacija na Mediteranu.

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojih gostiju.

Karisma u svom portfoliu hotela pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentisanu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds. Takođe, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija seritifikovana i nalazi se na listi „Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizuje, čemu svjedoče nagrade i sertifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi. Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivani kvalitet, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.