Vakcinacija privrednika u Beogradu kao posao za Air Serbiju: Najjeftinija povratna karta za vikend 180 eura

Podijeli

Privredna komora (PKCG) pozvala je u srijedu sve zainteresovane privrednike da se prijave ukoliko žele da se za vikend vakcinišu u Beogradu, s obzirom da je Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana (KIF ZB6) obezbijedio 10.000 AstraZeneca vakcine za poslovne ljude regiona.

Vakcinacija je organizovana za vikend u Beogradu, što znači da će svi zainteresovani privrednici morati da otputuju automobilom ili avionom kako bi primili ponuđenu vakcinu.

„PKCG poziva sve zainteresovane privrednike da iskoriste ovu mogućnost i prijave se za vakcinaciju, slanjem mejla na adresu [email protected] do petka u deset sati“, navodi se u saopštenju.

S obzirom da letova Montenegro Airlinesa već mjesecima nema, jedini prevoznik na liniji Podgorica – Beograd – Podgorica je beogradski Air Serbia. Pogledali smo cijene avio-karata za vikend i najjeftinija varijanta sa polaskom u subotu i povratkom u nedjelju, u momentu pisanja ovog teksta, košta 184 eura.

Sudeći da na sajtu piše je ostalo vrlo malo karata na raspolaganju za letove na toj liniji za vikend, očekuje se da će, ukoliko interesovanje bude veće, Air Serbia uvesti nove linije.

Stoga bi se moglo zaključiti da će i Air Serbia biti jedan od dobitnika vakcinacije privrednika, osim same činjenice da već mjesecima imaju monopolski položaj na veoma profitabilnoj liniji između dva glavna grada.

Čitajte i:

Air Serbia zauzela mjesto Montenegro Airlinesa: Prema Podgorici i Tivtu 18 letova sedmično