Veliko interesovanje putnika za Tivat: Više od 110.000 mjesta na letovima Air Serbije do Boke

Podijeli

Zbog velikog interesovanja putnika, Air Serbia je obezbijedila dodatnih 32.832 sjedišta na letovima između Beograda i Tivta do kraja letnje sezone 2021. godine. Između srpske prijestonice i crnogorskog primorja uvedeno je ukupno 156 novih rotacija.

Do kraja septembra, Air Serbia će obaviti više od 900 rotacija između Srbije i Crne Gore, sa oko 70.000 sjedišta na liniji ka Podgorici i više od 110.000 mjesta na ruti između Beograda i Tivta. Većina letova biće obavljena mlaznim avionima sa većim kapacitetom, umjesto manjeg aviona Air Serbije tipa ATR.

“Ostajemo posvećeni crnogorskom tržištu koje je tradicionalno veoma značajno za naše putnike. Trudimo se da obezbijedimo snažnu konekciju između naše dvije zemlje, ali i odličnu povezanost sa drugim destinacijama u mreži Air Serbije. Između ostalog, obezbjeđujemo najbolju vazdušnu vezu između Crne Gore i Ruske Federacije preko Beograda”, izjavio je Jiri Marek, direktor komercijale i strategije u Air Serbiji.

Već od sljedeće nedjelje, srpska nacionalna avio-kompanija će do crnogorskog primorja obavljati 15 letova nedjeljno, dok će se tokom ljeta taj broj povećati do 33 leta nedjeljno. Srpska nacionalna avio-kompanija će u vrhuncu sezone između Beograda i Tivta letjeti i do pet puta dnevno, svakog dana u nedjelji, osim ponedjeljkom i utorkom, kada će letjeti do četiri puta dnevno.

Air Serbia će takođe obavljati do 21 let nedjeljno između Beograda i Podgorice tokom vršnog dijela ljetnje sezone.

Između Srbije i Crne Gore trenutno ne postoji ograničenje u putovanjima i negativan PCR test nije potreban ni u jednom pravcu.