Strani investitori sve više zainteresovani za Portonovi

Podijeli

Tim Portonovog i Azmont Investments, koji stoji iza rizorta u Herceg Novom, predano je radio na kompletiranju prve faze ovog projekta u protekle dvije godine. Ovog ljeta, Portonovi će zasijati u svom punom sjaju, a posjetiocima i vlasnicima stambenih jedinica ponudiće bogat program dešavanja za vrhunksi ugođaj ljeta na moru.

Za kvalitet ponude stambenih jedinica i jedinstveno iskustvo koje rizort pruža, pročulo se još ranije, budući da je veliki broj stanova i vila već izdat za predstojeću sezonu, a rizort je postao i dom brojnim vlasnicima stanova. U širokoj ponudi Portonovog nalaze se stambene jedinice veličine od garsonjera do četvorosobnih vila, a svaka je osmišljena sa istanačanim ukusom i opremljena naprednom tehnologijom. Uz to, bilo da su sa pogledom na more ili na 2 minuta hoda od obale, rezidencije imaju svoje privatne bašte i bazene, kako bi svaki gost ili vlasnik stana imao potpuno iskustvo boravka u mediteranskom utočištu, daleko od svakodnevne buke. Dodatni razlog zbog kog Portonovi privlači investitore jeste i mogućnost kupovine već opremljenih stanova, uređenih po posljednjim trendovima dizajna enterijera, čije ključeve vlasnici mogu da dobiju već nakon par dana od potpisivanja ugovora. Na ovaj način, veliki broj kupaca koji su se već odlučili da investiraju u jednu od nekretnina u Portonovom, počeli su da ostvaraju prihode nedugo nakon kupovine.

Kada je sezona pred nama u pitanju, ponuda Portonovog biće upotpunjena bogatim programom dešavanja za sve uzraste i svačiji ukus – od koncerata i izložbi, preko modnih revija, do karnevala i sportskih događaja.
Jedna od prvih novosti u predstojećem programu Portonovog je novootvoreni jedriličarski klub Portonovi Yacht Club koji je već privukao ljubitelje jedrenja i morskih aktivnosti u rizort. Klub priprema niz događaja i aktivnosti koji će oduševiti jedriličare i ljubitelje jedrenja, dok će članovi kluba uživati u posebnim pogodnostima. Osim događaja otvaranja, Portonovi Yacht Club ovog ljeta je organizator dvije regate, popularne EST105 internacionalne regate Bari – Herceg Novi, koja je odražana od 26-28. maja, kao i, već dobro poznate, Portonovi regate “Bokeška ostrva“, koja će se održati od 10-12. juna, i to po treći put (10-12. jun).

“Portonovi već ima impozantnu ponudu apartmana i vila na prodaju i za izdavanje, a ponuda će ovog ljeta svakako biti kompletirana bogatim kulturno-umjetničkim programom i dešavanjima koja pripremamo”, istakao je Rashad Aliyev, izvršni direktor kompanije Azmont Investments, glavnog investitora Portonovog. “Ponosni smo što našim investitorima nudimo jedinstvenu priliku da kupe već opremljene stanove, dizajnirane po posljednjim standardima, u koje mogu da se usele svega par dana nakon potpisivanja ugovora. Drago nam je da smo među onima koji su na vrijeme prepoznali potencijal za investiranje u lukzuni turizam koji ima Crna Gora i što već imamo dosta zadovoljnih kupaca.”

U mjesecima koji su pred nama, uživaćemo uz nezaboravne zalaske sunca i pogled na okolna brda Boke Kotorske i tokom vinskih večeri, časova joge na otvorenom, dječijeg programa, šahovskih turnira, Mediterranean Sounds, Internacionalnog karnevala, filmskih večeri i još mnogo toga što Portonovi priprema, a što će biti razlog više da ovaj rizort postane novo najpoželjnije mjesto za boravak na crnogorskom primorju.

Tapasake Portonovi koji je više puta proglašavan kao jedan od najboljih beach klubova na svijetu od strane renomiranih modnih i lifestyle magazina, donosi japansku fusion kuhinju, vrhunske koktele, ali i velika imena tokom ljetnjih mjeseci, poput Mahmuta Orhana, Marka Najta, Hugela, Buraka Jetera, Sare Jo, Zoe Kida, Nike Turković, Angeline i drugih, garantujući provod svjetskog nivoa na domaćem primorju.

Svi događaji će blagovremeno biti najavljeni na zvaničnim profilima Portonovog na društvenim mrežama.

Iskusite najbolje što ljeto nudi.
Iskusite Portonovi.

Pogledajte fotogaleriju:

Promo