U potrazi za kupcima: Portonovi predstavljen u Beogradu

Podijeli

Predstavljanje projekta u Beogradu biće premijerno upriličeno na HELLO Red Carpet događaju 12. septembra 2019. godine.

Portonovi se otvaranjem prve faze ovog ljeta svrstao među najprestižnije rezidencijalne projekte u ovom dijelu Evrope. Prigodno smješten na ulazu u Bokokotorski zaliv, Portonovi u okviru prve faze izgradnje na raspolaganju ima 214 ekskluzivnih rezidencijalnih jedinica u Portonovi naselju i Marina rezidencijalnom dijelu.

Iz svakog ugla, rizort se uklapa u drevnu kulturnu tkaninu sa prostranim šetalištem uz more, krivudavim ulicama, zanosnim vrtovima i skrovitim trgovima. Svaka nekretnina je dizajnirana kako bi prenijela svoj poseban osećaj mjesta i stila – uz pažljivo razmatranje neophodne privatnosti. Ovaj luksuzni projekat nudi apartmane s jednom, dve i tri spavaće sobe i penthause, zatim elegantne primorske vile sa privatnim bazenima na Julijinim balkonima koji pružaju besprekoran pogled na marinu i Bokokotorski zaliv.

Portal Luxlife.rs na dan predstavljanja piše da među kupcima širom svijeta već vlada veliko interesovanje za ove jedinstvene rezidencijalne jedinice, a neki od njih su se odlučili i za boravak ovoga ljeta u okviru posebnog programa izdavanja i uživali su u brojnim dodatnim servisima tokom boravka.

Brendovi svetski prepoznatih lanaca kao što su D-Marin Portonovi Marina, prvi One&Only u Evropi sa Espace Chenot Health Wellness Spa centrom, biće sastavni dio ponude ovog rizorta koji se prostire na 26 hektara zaštićenog obalnog područja i 1,8 km same obale.

D-Marin Protonovi marina ima 238 vezova za super i mega jahte, dok njeni članovi imaju privilegovan pristup svim ostalim D-Marin marinama na Mediteranu.

Portonovi nudi jednosobne, dvosobne i trosobne stanove i apartmane, kao i luksuzne gradske vile sa privatnim bazenima na najvišim balkonima odakle se pruža nesmetan pogled na marinu i Bokokotorski zaliv.

Svaka nekretnina osmišljena je tako da prenese prepoznatljiv doživljaj mjesta i stila, a posebna pažnja posvećena je maksimalnoj privatnosti. Pogled se pruža i na Lovćen i Orjen koji se nadvijaju nad čitavim Bokokotorskim zalivom.

Arhitektura naselja inspirisana je autentičnim šarmom i karakterom tradicionalnih bokokotorskih sela i snažno je vezana za more.

Naselje Portonovi ima široke promenade uz more, kao i asimetrične ulice koje vijugaju oko kamenih zgrada, otkrivajući čarobne trgove.