Zetagradnja, business building, podgorica

Po izboru PKCG: Hemosan, Zetagradnja i Fly Montenegro najuspješnije kompanije u 2021.

Podijeli

Nagrada Privredne komore Crne Gore već šest decenija predstavlja prestižno priznanje kojim se ističu vrijedna postignuća crnogorskih pregalaca u kategorijama: uspješno poslovanje, društvena odgovornost, inovativnost i unapređenje menadžmenta, saopšteno je iz PKCG.

Ovogodišnje nagrade imaju dodatnu vrijednost, jer afirmišu uspjehe privrednika ostvarene u veoma izazovnim vremenima.

“Odbor za dodjelu nagrada Privredne komore Crne Gore donio je odluku da kompanije Hemosan, Zetagradnja i Fly Montenegro budu laureati za uspješno poslovanje u 2021. godini. Privredna komora ovim nagrađuje za postignute rezultate po jednog kandidata iz kategorija preduzetnika/malih privrednih društava, zatim srednjih/velikih preduzeća, kao i kompaniju u ženskom vlasništvu”, navose iz PKCG.

Nagrada za društvenu odgovornost biće dodijeljena Industriji piva i sokova Trebjesa iz Nikšića.

“Laureat nagrade za inovativnost je Crnogorski Telekom, a za unapređenje menadžmenta Nikola Milić, izvršni direktor hotelske grupacije Casa del mare, koja posluje u sastavu Talija company d.o.o. iz Herceg Novog”, piše u saopštenju.

Dodjela nagrada biće organizovana u novembru na Međunarodn dan preduzetnika, a o detaljima će javnost biti naknadno obaviještena.

Nagradu Privredne komore Crne Gore, kao najveće privredno priznanje u državi uručuje tradicionalno Predsjednik Crne Gore, uvažavajući nemjerljiv značaj privrednika za državni prosperitet.