Montis mountain resort, Kolašin, Hotel

“Splendid” u Kolašinu: Završeni građevinski radovi na Montis Mountain Resortu

Podijeli

Svi građevinski radovi su završeni prema planu prije zimske građevinske pauze, saopštio je investitor, kompanija Golden Group.

Cijeli projekat Montis Mountain Resort će, kako su objavili na Instagramu, biti završen do kraja 2024.

Ranije je saopšteno da će rizortom upravljati budvanska Montenegro Stars Hotel grupa, sa svojim prepoznatljivim brendom Splendid. Naime, Montenegro Stars Management iz lanca Hotels group Montenegro stars i kompanija Montenegro Luxury Hotels and Resorts iz Kotora, potpisale su ranije desetogodišnji ugovor o upravljanju luksuznim hotelom Montis by Splendid.

Projektom će, kako je najavljeno, biti otvoreno još 230 radnih mjesta.

Hotel Montis bySplendid je projektovan po principima energetske efikasnosti . Smješten pored rijeke Tare- na samo 5 minuta od centra grada. Imaće 238 komfornih soba.

Prvi put u okviru jednog rizorta biće otvoren i najsavremeniji 3D bioskop. Spa Centar je projektovan na 1200 kvadrata, u okviru kojega će uz prepoznatljive spa sadržaje gostima na raspolaganju biti i Slana soba .
Kao posebna atrakcija –najavljen je zatvoreno-otvoreni bazen, kao i hotelski ‘trg’ koji će tokom sniježnih, zimskih mjeseci biti pretvoren u Lounge bar sa privremenim ‘pop-up’ strukturama, najavili su iz ranije iz menadžmenta Montenegro Luxury Hotels and Resort-a.

Uz hotelsku Pivnicu koja zamišljena kao Gradska kafana , konferencijske dvorane -ponudu će, najavljuju investitori, upotpuniti i sportsko-rekreativni sadrzaji, Dječji klub, skijaška soba sa garažom sa posebnim akcentom na pejzažnu arhitekturu.

Projekat je dio programa ekonomskog državljanstva na osnovu investicije, koji je zvanično završen 31. decembra 2022.