nlb klik nagradna igra
Ilustracija: NLB banka

Uz NLB Klik mobilno i web bankarstvo do Tajlanda i drugih vrijednih nagrada

Podijeli

NLB Banka organizuje nagradnu igru “Klikvantura na Tajlandu“, u cilju promovisanja mobilnog i web bankarstva kao jednostavnijeg, praktičnog i sigurnog načina poslovanja sa bankom.

Nagradna igra će trajati od 15. avgusta do 15. decembra 2024. godine. Nagradni fond čini 25 nagrada, od kojih je glavna putovanje za dvoje na Tajland.

Učešće u nagradnoj igri je izuzetno jednostavno. Svi punoljetni klijenti banke mogu da učestvuju a sve što je potrebno jeste da u NLB Klik aplikaciji izvrše najmanje jedno plaćanje mjesečno, npr. plate račun za struju, vodu, telefon i sl. Korišćenjem digitalnih servisa, osim što imaju priliku da osvoje mjesečnu i glavnu nagradu, čine značajan korak ka očuvanju životne sredine smanjujući upotrebu papira u poslovanju sa bankom. Uz NLB Klik aplikaciju banka je dostupna 24 časa dnevno, 7 dana u nedjelji. To znači da bez obzira na radno vrijeme filijale možete jednostavno plaćati mjesečne i druge obaveze uz 30% niže provizije, pregledati stanje i promet za račune, kartice, štednju i kredite, provjeriti kursnu listu, i još mnogo toga, u okviru aplikacije koja je jednostavna i sigurna za korišćenje.

Glavna nagrada je putovanje za dvoje na uzbudljivi Tajland, destinaciju koja obećava nezaboravne trenutke. Takođe, svakog mjeseca izvlačiće se dobitnici mjesečnih nagrada, modernih Samsung Galaxy A55 telefona i Samsung Galaxy Tab A9+ uređaja. Mjesečno će biti dodijeljeno po 6 nagrada.

NLB Banka je posvećena unapređenju korisničkog iskustva kroz digitalizaciju svojih usluga. Prepoznajući prednosti ovakvog načina poslovanja klijenti se sve više opredjeljuju za digitalno bankarstvo – više od 60% klijenata aktivno koristi digitalno bankarstvo za jednostavnije upravljanje ličnim finansijama. Nagradne igre poput ove dodatno motivišu korisnike da isprobaju sve prednosti koje NLB Klik aplikacija nudi, uključujući praktičnost, jednostavnost, sigurnost i brzinu.

Više o nagradnoj igri, pravilima ali i elektronskom bankarstvu dotstupno je na www.nlb.me

*********

NLB Banka AD Podgorica članica je NLB Grupe, najveće slovenačke finansijske grupacije koja je osim u Sloveniii prisutna i na šest tržišta u jugoistočnoj Evropi. Nakon spajanja sa Komercijalnom bankom 2021, NLB Banka je postala druga najveća finansijska institucija u Crnoj Gori koja sa više od 370 zaposlenih i 21 filijalom pruža usluge klijentima u 13 gradova širom zemlje.