NLB Gotovinski kredit
Ilustraciju ustupio: NLB

Kada vam treba više – finansijska podrška u pravom trenutku

Podijeli

Da li je sada pravo vrijeme za gotovinski kredit? Iskoristite bolje uslove i obezbijedite sredstva za važne životne odluke.

Svi se ponekad nađemo u situaciji kada nas neočekivani troškovi ili važni životni planovi podstaknu da razmislimo o dodatnim novčanim sredstvima. Opremanje stana, kupovina opreme za novog člana porodice ili ulaganje u obrazovanje mogu izgledati nedostižno kada se oslonimo samo na trenutna primanja ili štednju. U takvim situacijama, gotovinski kredit može biti rješenje koje pruža sigurnost i stabilnost.

Uz NLB Gotovinski kredit, ove ciljeve, ali i neke druge vanredne situacije možete riješiti na jednostavan način.

Zahvaljujući specijalnoj ponudi, koja je aktuelna do 31. 10. 2024, sve je još lakše.

Veći iznos do 30.000 € – Obezbijedite dovoljno sredstava za sve veće planove i troškove, od uređenja doma do velikih popravki u domu ili na automobilu, za vjenčanje, školovanje ili neku drugu važnu ličnu investiciju.
Niža fiksna kamata, NKS: 6,49% i EKS: 7,73%* – Niža kamata znači manje mjesečno opterećenje kroz vrijeme.
Besplatna obrada kredita uz polisu osiguranja* – Ako vaš izbor bude kredit uz polisu osiguranja, u potpunosti oslobađate sebe troškova obrade, čime dodatno štedite i osiguravate bezbrižnu otplatu kredita.

Besplatna procjena kreditne sposobnosti za nadolazeći period, u kontekstu mogućih uvećanja mjesečnih primanja, može vam pomoći da shvatite koliko kredita možete dobiti. To znači da možete planirati veće investicije, ili realizaciju onih planova koji su već neko vrijeme „na čekanju“.

Kada je kredit pravo rješenje?

Svi se nađemo u situaciji kada planovi prevaziđu naše trenutne finansijske mogućnosti. Ali to ne znači da od njih treba odustati. Naprotiv, važno je ispitati sve opcije i potražiti adekvatno rješenje. Pored opremanja stana, ulaganja u obrazovanje, ili dostizanja nekih drugih ličnih i važnih ciljeva, evo još nekoliko situacija u kojima gotovinski kredit može biti dobro rješenje:

pomoć članovima porodice – nekada je potrebno pružiti podršku roditeljima, djeci ili bliskim članovima porodice u vanrednim situacijama ili pomoći u realizaciji njima važnih životnih odluka.
• konsolidacija dugova – ako već imate nekoliko kredita ili dugova, često je jednostavnije i isplativije objediniti ih u jedan povoljniji kredit sa nižom kamatnom stopom.
• popravke ili iznenadni troškovi u domaćinstvu – pucanje cijevi, kvar na instalacijama ili hitne popravke ne mogu čekati, a često dolaze u nezgodnom trenutku.
• neočekivani troškovi za liječenje – troškovi liječenja ili zahvati koji su hitni, a nisu pokriveni osiguranjem, često iziskuju brza i pouzdana finansijska rješenja.

Pametno zaduživanje i kako ga planirati?

Kada razmišljate o zaduživanju, važno je da detaljno procijenite svoje prihode i obaveze. Kredit vam može pomoći da dođete do cilja, ali je važno da rate budu takve da vam ne naruše kvalitet života. Ako vaši prihodi omogućavaju nešto veću ratu, to može značiti bržu otplatu i manje kamate kroz vrijeme, ali budite pažljivi – rate ne bi trebalo da previše opterete vaš mjesečni budžet.

Naš tim savjetnika je tu da vam pomogne da pronađete balans između vaših potreba i mogućnosti. Stoga vas pozivamo vas da nas kontaktirate ili posjetite kako bismo zajedno pronašli optimalno rešenje za vas.

Gotovinski kredit nije samo način da dođete do novca – on je alat koji vam omogućava da ostvarite važne životne ciljeve bez previše čekanja. Uz iznos do 30.000 €, nižu kamatu i besplatnu obradu, sada je pravi trenutak da napravite korak ka stabilnijoj budućnosti.

Više o specijalnoj ponudi, dostupno je na sajtu banke www.nlb.me

*Reprezentativni primjer za akcijsku ponudu, sa CPI polisom: Za iznos kredita 30.000,00 € i rok otplate 96 mjeseci, kamatne stope na godišnjem nivou iznose: nominalna kamatna stopa (NKS) je 6,49% fiksno, efektivna kamatna stopa (EKS) 7,73%. U obračun efektivne kamatne stope (EKS) uključena je nominalna kamatna stopa, jednokratna naknada za obradu kredita (0 €), naknada za održavanje računa kreditne partije (0 €), naknada za 1 mjenicu (2 €) i naknada za upit u Kreditni registar CBCG (RKB) (3 €), CPI polisa osiguranja (1.084,38 €). Ukupan iznos koji klijent treba da plati je 39.941,00 €, dok je iznos mjesečnog anuiteta 416,00 €. Ukupan iznos koji klijent plaća predstavlja zbir glavnice, ukupne kamate, i naknada u vezi sa odobrenjem kredita. Obavezno sredstvo obezbjeđenja je mjenica, mjenično ovlašćenje korisnika kredita i CPI polisa osiguranja. Ukoliko je za odobrenje kredita potrebno obezbijediti i druge instrumente obezbjeđenja, potrebno je da se korisnik kredita obaveže na zaključenje ugovora o dodatnim uslugama, u kom slučaju u dodatne naknade koje ne ulaze u navedeni obračun efektivne kamatne stope spadaju i troškovi koji se odnose na te dodatne usluge (npr. troškovi polise osiguranja, i sl.). EKS je važeća na datum informativnog obračuna 8. 8. 2024. Kalkulator je informativnog karaktera i određene vrijednosti mogu varirati.

Izvor:PROMO sadržaj