Magenta Moments benefiti od sada dostupni i u Austriji, Poljskoj, Češkoj, Sjevernoj Makedoniji i Hrvatskoj!

Podijeli

Za Magenta Moments ne postoje granice – i to doslovno!
Inovativan i zabavan program povoljnosti koji korisnicima Telekom ME aplikacije donosi raznovrsne popuste i benefite, sa mrežom od preko 220 partnera i 70 hiljada aktivnih korisnika u Crnoj Gori, sada dobija i internacionalne obrise.

Iz Telekoma pojašnjavaju da su Magenta Moments korisnicima od sada dostupni benefiti i u Austriji, Poljskoj, Češkoj, Sjevernoj Makedoniji i Hrvatskoj. To znači da, ukoliko putujete u neku od ovih zemalja, na raspolaganju su vam isti benefiti kao i Magenta Moments korisnicima u toj zemlji!

Mogućnosti su brojne! Trenutno je na raspolaganju preko 400 atraktivnih povoljnosti, a najraznovrsnija ponuda popusta dostupna je u Sjevernoj Makedoniji, Poljskoj i Hrvatskoj. Kao što su korisnici Magenta Moments programa već navikli, iznenađenja i popusti biće sve brojniji, postepeno obuhvatajući i ostale zemlje u kojima posluje Deutsche Telekom.

Korisnike Telekom ME aplikacije će obradovati i informacija da za ‘otključavanje’ povoljnosti nisu potrebna srca. Jednostavnije rečeno, iskoristite kupon u nekoj od ponuđenih zemalja, a vaš fond srca – valuta Magenta Moments – ostaje netaknut. Benefiti su dostupni u kategorijama hrane i pića, šopinga, zabave, iskustava i putovanja, s tim da se mogu koristiti na fizičkim lokacijama poput radnji i restorana.

„Magenta Moments je doista jedinstven program u crnogorskim okvirima. Jedan od ključnih principa programa je jednak tretman za sve korisnike, što znači da korisnici Crnogorskog Telekoma uživaju potpuno iste pogodnosti i benefite, kao i korisnici Deutsche Telekoma u drugim zemljama gdje je aktivan Magenta Moments. Mreža partnera, raznovrsni benefiti, nagradna putovanja, a sada i internacionalna ponuda, čine Magenta Moments jednim od najprepoznatljivijih programa povoljnosti u Crnoj Gori, što potvrđuje i broj aktivnih korisnika, kao i njihove ocjene,“ izjavila je Nataša Jauković, vođa Službe za razvoj mobilnih proizvoda za rezidencijalne korisnike u Crnogorskom Telekomu.

Magenta Moments korisnici mogu lako pronaći globalne ponude koristeći filtere u aplikaciji – jednostavno, odabirom zemlje za koju su zainteresovani, nakon čega se u aplikaciji prikazuju sve dostupne ponude u toj zemlji. Otključavanje i korišćenje benefita, je takođe jednostavno i funkcioniše na isti način kao u Crnoj Gori – prikazivanjem kupon koda na naplatnim mjestima.

Program Magenta Moments je dostupan na poslednjim verzijama aplikacije, pa je neophodno da, ukoliko već niste, ažurirate vašu Telekom ME aplikaciju. Detaljnije informacije potražite na linku.