Kostić ulaže još 5 miliona eura u hotel na Kopaoniku

Podijeli

MK grupa biznismena Miodraga Kostića nastavlja da investira u hotel “Grand” na Kopaoniku, s namjerom da ovaj prestižni objekat zadrži lidersku poziciju i nastavi promociju te planine kao jedne od najznačajnijih turističkih destinacija ovog dijela Evrope.

Do sada je “MK grupa” u hotel “Grand”, i razvoj destinacije, uložila 50 miliona eura, a u novom trogodišnjem investicionom planu opredijeljeno je više od pet miliona eura za renoviranje hotelskih kapaciteta, saopšteno je iz kompanije.

“Novim investicionim ciklusom daje se novi kvalitet hotelu ‘Grand’”, rekao je Aleksandar Kostić, potpredsjednik “MK grupe”.

“Hotel ‘Grand’, kao brend, predstavlja lice Kopaonika i na čelu je razvoja cijele destinacije. U jeku uspješne letnje turističke sezone, započeli smo realizaciju novih ambicioznih planova, sa ciljem da našim gostima pružimo još kvalitetniju uslugu u budućnosti. Uz to, destinaciju hoćemo da promovišemo kao centar visokog turizma”, dodao je.

Inače, trogodišnji investicioni plan, počinje ovog ljeta renoviranjem 58 soba u zapadnom krilu hotela, kao i 30 soba u aneksu iznad bazena.

Ukupna vrijednost ove investicije biće dva miliona eura.

U 2020. godini planirano je kompletno renoviranje Velnes i spa hotela. Dok će sljedeće godine početi sređivanje restorana. Očekuje se da će ove investicije koštati više od tri miliona eura.