Kancelarija od 6,3 inča

Podijeli

Korisnici kojima je mobilni telefon primarni uređaj čine sve veći dio radne snage, pa je potražnja za neograničenom konektivnošću u porastu. Šta to zapravo znači? Posao sve više izlazi van okvira kancelarija, telefon je odavno prestao da bude samo sredstvo za razmjenu poziva i poruka, preuzimajući ulogu pokretne radne stanice kao primarnu. Možemo reći da cijela kancelarija poslovnog čovjeka danas staje u 6,3 ili 6,8 inča, zavisno od toga da li ste izabrali Samsung Galaxy Note 10 ili Note 10+ model.

Prošle nedjelje u Podgorici, a samo nedjelju dana prije toga u svijetu, Note serija je imala premijerno predstavljanje svog desetog izdanja. Ova vijest je bila posebno značajna za poslovne korisnike, jer je nepisano pravilo da je ova serija za savremenog poslovnog čovjeka uvijek prvi izbor. Jedan od glavnih argumenata za to je S pen olovka koja dolazi uz telefon, a koja na novim modelima ima unaprijeđeno izdanje. Inovacije su uvedene u pogledu olakšanog procesa hvatanja bilješki jer sada, uz pomoć samo jednog klika, ono što zapišete na ekranu postaje digitalni tekst spreman za eksportovanje u čitav niz formata.

Da je Samsung punu pažnju posvetio korisničkom iskustvu i potrebama potrošača, govori i činjenica da Note po prvi put dolazi u dvije veličine. Displej je najkvalitetniji od svih dosadašnjih i gotovo da nema okvir, jer ide od ivice do ivice, a za kvalitet slike se pobrinuo nagrađivani Dynamic AMOLED displej sa HDR10+ sertifikatom. Za one koji provode cijeli dan na telefonu, značajna je informacija da novi modeli imaju mogućnost super brzog punjenja za samo 30 minuta, uz jačinu od 45W.

Kreativni stvaraoci sa druge strane dobijaju još jedno moćno “oružje” u svojim svakodnevnim projektima. U pitanju je kamera profesionalnog ranga, sa performansama koje omogućavaju snimanje premijum foto i video materijala, uz Live focus video opciju koja se fokusira samo na objekat snimka, dok Zoom-In Mic pojačava glavni zvuk na snimku istovremeno umanjujući pozadinske šumove.

Ali tu nije kraj. Neometan rad između pametnog telefona i računara je danas primat, pa je Samsung u novoj seriji svojim korisnicima omogućio neograničeno i neometano iskustvo konektivnosti među njihovim uređajima. Galaxy Note10 pruža opciju lakog prebacivanja sadržaja sa mobilnog telefona na ekran PC-a zahvaljujući Samsung DeX – u, a za dodatnu sigurnost podataka tu je Samsung Knox sistem koji sve podatke na telefonu čini maksimalno bezbjednim.

Tako dolazimo do toga da je jedan od vodećih trendova u savremenom svijetu biznisa, izmeštanje posla iz kancelarija, kao glavno oruđe koristi mobilni telefon. Sa Galaxy Note10 uređajima korisnici sada ostaju umreženi i usredsrijeđeni na svoje obaveze uz neometan rad, čak i kad su van kancelarije.

Promo