DR Trade: Kompanija koja uspješno posluje u Crnoj Gori 30 godina

Podijeli

Danas, više nego prije na cijeni su dobri uslovi za rad i radno okruženje.

U vrijeme pandemije naučili smo šta znači rad na daljinu, da u našim domovima moramo napraviti male udobne kancelarije da bismo izdržali brojne online sastanke i bili skocentrisani. Ipak, ukoliko smo usko vezani za realni poslovni prostor, open space ili coworking, imamo veliki tim, najvažnije je da zaposlenima obijezbedimo komfor na poslu. Sve vodi ka tome da za uspješan rad moramo imati adekvatan radni prostor, a posebno dobar sto i stolicu.

Na pitanje gdje zainteresovani kupci mogu da odaberu pravu stolicu i kancelarijski namještaj, da imaju garanciju na kupljene proizvode, znaju ko je proizvođač i ko može da opremi prostor za najzahtevnije klijente odgovor je jedan: kompanija DR Trade.

Ana Rabrenović, DR Trade
Ana Rabrenović sa bratom Matijom pomaže ocu da unaprijede porodičnu firmu DR Trade

Trideset godina je prošlo od kako je DR Trade, mala porodična firma iz Podgorice, sa dvoje zaposlenih postala lider u prodaji kancelarijskog i specijalizovanog namještaja. Danas ova kompanija ima 20 zaposlenih, koji su u svakom momentu spremni da izađu na teren, obave mjerenja i predlože Vam rješenje za vaš kancelarijski prostor. DR Trade je osnovan 1991. godine kada su supružnici Dragan i Zdenka Rabrenović ostali bez zaposlenja i odlučili da pokrenu privatni biznis. U svom veleprodajnom prostoru oni sa svojom djecom Matijom i Anom, koja su u potpunosti uključena u posao, transformišu biznis u skladu sa digitalnim trendovima.

„Naš plan za narednih 30 godina je unapređenje poslovanja, prodaje i proizvodnje u skladu sa najnovijim trendovima i načinima. Proširićemo ponudu da bi nastavili da budemo siguran partner u odabiru radnog prostora.“ rekao je Dragan Rabrenović, vlasnik ove kompanije.

Govoreći o portfoliju i cijenama, u ovoj kompaniji ističu da u ponudi imaju preko 100 modela a da se cijene kreću od samo 30 eura pa do preko 2.000 eura. Garancija koju imate za kupljene proizvode podrazumijeva zamjenu djelova po želji i potrebi kupca kao i repariranje stolica.

Matija Rabrenović, DR Trade
Matija Rabrenović, menadžer porodičnog biznisa

Ako želite ipak da vaš prostor ima stil i karakter, tu su poznati brendovi koje DR Trade zastupa za crnogorsko tržište među kojima su Herman Miller, Sitland, Luxy, Vitra, Rosetto, Brado, Ivvars, Diwar. Za kompletno opremanje kancelarijskih prostora, u veleprodaji ove kompanije možete zahtijevati podignute podove, pregradne zidove i kancelarijski namještaj više brendova (Frezza, Las Mobili, Colombini, GGA). Od nedavno se ergonomske kancelarijske stolice brenda Okamura nalaze u ponudi DR Trade. Vanvremenska vrijednost dizajna i funkcionalnost stolica je osvojila klijente u svijetu, a dostupna je sada i kod nas.

Specijalizovani namještaj za laboratorije, banke, arhive kao i horeca i lounge program su najtraženiji posljednjih godina, a zadovoljni klijenti DR Trade su brojni (Glosarij, Voli, Cedis, Fidija, Zapad banka, CKB Banka, Celebić, Ina CG).