Drecun (Privatna arhiva)

Predrag Drecun na čelu Odbora direktora IRF-a

Podijeli

Vlada je danas imenovala novi Odbor direktora Investiciono-razvojnog fonda Crne Gore, za čijeg predsjednika je imenovan Predrag Drecun. Članovi Odbora direktora IRF-a su Nina Vujošević, Mirjana Čizmović, Vladimir Vujović i Valentina Bjeletić.

Vlada je danas donijela Rješenje o određivanju mr Gordane Tmušić-Radulović za vršiteljku dužnosti pomoćnice direktora Zavoda za školstvo.

Razriješen je i Odbor direktora „Monteput”, a za nove članove imenovani su Petra Vujoševića, Aleksandra Dožića i Dajane Bratić za članove Odbora direktora „Monteput”.

Vlada je razriješila i članove Biroa za operativnu koordinaciju i za nove imenovala: Aleksandra Radovića, Vladimira Bulajića i Sava Laketića.

Marko Vukašinović određen je za vršioca dužnosti generalnog direktora Direktorata za međunarodnu saradnju, evropske integracije i EU fondove u Ministarstvu prosvjete, nauke i inovacija.

Donijeto je i Rješenje o razrješenju članice Koordinacionog tijela za praćenje i upravljanje politikom prevencije i suzbijanja nepravilnosti u cilju zaštite finansijskih interesa Evropske unije (AFCOS mreža) Andrijane Medojević, i Rješenje o imenovanju Maje Jović za novu članicu.

Razrješena je i članica Savjeta Javne ustanove Kraljevsko pozorište Zetski dom Mirjana Medojević, a na tu funkciju je imenovan Stevan Vuković.

Vlada je i pozvala ambasadora Veselina Šukovića, zbog prestanka radnog odnosa po sili zakona.

Data je i saglasnost da se mr Valentina Radulović imenuje za izvršnu direktoricu Naučno-tehnološkog parka Crne Gore d.o.o Podgorica.

“Vlada je donijela Rješenje o određivanju Enese Hasangić Katane za vršiteljku dužnosti generalne direktorice Direktorata za državnu upravu u Ministarstvu javne uprave. Donijeto je i Rješenje o razrješenju člana Odbora direktora ZU Instituta za javno zdravlje Crne Gore Aleksandra Sekulovića”, saopšteno je iz Vlade.