BIG CEE Shopping Centers
BIG šoping centar u Beogradu, ilustracija (Foto: Rajko Milić, Investitor.me)

Izraelski BIG u komšiluku gradi prvi lifestyle retail park, investicija od 22 miliona eura

Podijeli

Kompanija BIG CEE kontinuirano radi na proširenju svog poslovanja, ovog puta izgradnjom lifestyle retail parka u Čačku.

Zemljište je već obezbijeđeno, a proces dobijanja građevinske dozvole je u završnoj fazi. Ovaj projekat, prvi te vrste u Srbiji, obuhvatiće 16.000 kvadratnih metara u prvoj fazi. Vrijednost investicije je 22 miliona eura, saopšteno je iz kompanije.

BIG CEE je i vlasnik šoping molova Big Fashion, City Mall i Capital Plaza u Podgorici.

BIG Čačak će, kako je saopšteno, predstavljati inovativni format koji kombinuje tradicionalni retail park sa lifestyle zonom.

“Osim izvrsne ponude karakteristične za sve BIG šoping centre, BIG Čačak će posjetiocima ponuditi veliki izbor high street brendova u vidu ekskluzivne modne i sportske garderobe, obuće, nakita, kozmetike i još mnogo toga”, navodi se u PR saopštenju za medije.

Uz to, ovaj centar će svojim posjetiocima obezbijediti bogatu ponudu restorana, kafića i brojne aktivnosti, što će im omogućiti izuzetno iskustvo koje objedinjuje kupovinu, gastronomiju i zabavu na jednom mestu.

“Sa ukupno 15 šoping centara u Srbiji i Crnoj Gori, kompanija BIG CEE se ističe kao lider. Poslije više od decenije poslovanja u regionu, kompanija nastavlja da širi svoju mrežu i kontinuirano unapređuje poslovanje”, dodaje se u kompanijskom saopštenju.

BIG CEE planira velike investicije i u Crnoj Gori, a najveća od njih je proširenje Big Fashion centra u Podgorici, o čemu čitajte u posebnoj vijesti:

Izraelci proširuju tržni centar Big Fashion u Podgorici i grade nove u Nikšiću i Radanovićima