Da li će “Slučajevi pravde” postati crnogorski rekorder u filmskoj prodaji

Podijeli

Velika sala bioskopa Cineplexx Delta city rasprodata je čak 10 dana prije premijernog prikazivanja dugoočekivanog filma “The Books of Knjige: Slučajevi pravde” (11. oktobar, 20 časova), pa su domaćini odlučili da iste večeri, pola sata kasnije upriliče i drugu svečanu projekciju.

Na njoj će se, kako pišu Dnevne novine, publici pokloniti članovi ekipe filma. Ulaznice za drugu projekciju su u prodaji, a od 12. oktobra film će se naći na redovnom repertoaru bioskopa.

“Interesovanje je veliko i prija što postoji publika koja željno isčekuje domaći film. Ne pamtimo da je velika sala Cineplexxa bila rasprodata 10 dana prije premijere, što govori da će film Buksovaca imati dug bioskopski život. Nadamo se i da će oboriti rekorde gledanosti koje je ‘Mali Budo’ postavio prije neku godinu. Trudićemo se da u srijedu primimo što više gledalaca koji žele vidjeti glumačku postavu, popričati i slikati se sa glumcima, pa tako postoji mogućnost da upriličimo iste večeri i treću i četvrtu projekciju”, kazala je portparolka Cineplexxa Olivera Bracanović.

Film populanih buksovaca zabilježio je do sada tri uspješne projekcijena filmskim festivalima u Herceg Novom, Sarajevu i Mojkovcu 8. novembra zakazana je premijera u Beogradu i označiće početak prikazivanja u Srbiji, a 15. novembra na redu je Banjaluka. Distribucija filma planirana je i za ostatak država bivše Jugoslavije i u nekim članicama EU.