LC Waikiki outlet stiže u Srbiju

Podijeli
Beograd će od septembra biti bogatiji za novu radnju vodećeg turskog brenda LC Waikiki koji otvara svoj prvi outlet u Srbiji na više od 1.000 m2 maloprodajnog prostora, u Zemun parku koji već tri godine nudi svojim kupcima raznovrsnu ponudu brendova, prijatan ambijent i brojne zabavne sadržaje.

Upravljanje osnovnim principima na kojima se temelji razvoj ritejl projekata, posebno uzevši u obzir odnos kvaliteta ponude zastupljenih brendova i pristupačnih cijena, rezultiralo je dolaskom još jednog internacionalnog modnog brenda, saopšteno je iz kompanije.

Otvaranje prve outlet radnje LC Waikiki planirano je za 29. septembar, kada će svi posjetioci Zemun parka moći da uživaju u najnovijim kolekcijama renomiranog modnog brenda.

“LC Waikiki nudi bogatu ponudu odjeće koja prati svjetske modne trendove i namijenjena je svim uzrastima. Modne linije ovog brenda sadrže veliki izbor proizvoda za cijelu porodicu na jednom mjestu. Pored kolekcija za žene i muškarce, biće dostupna odjeća za bebe, mlađu decu, ali i tinejdžere. Veliki broj artikala koji će po pristupačnim cijenama biti u ponudi učiniće porodični šoping u Zemun Parku još prijatnijim i potpunijim. Visok kvalitet odjeće, pristupačne cijene i odlična usluga glavne su odlike koje ovaj brend čine prepoznatljivim i koje su ga za kratko vrijeme dovele do lidera na modnom tržištu”, saopšteno je iz Zemun parka.

Najavili su i skoro i otvaranje najveće i najmodernije dječje igraonice u okviru ovog retail parka.,

Zemun park, prvi retail park u Beogradu, investicija izraelske kompanije MIVNE Group koja je ujedno i operater centra, smješten je na samom ulazu u Beograd iz pravca Novog Sada i prostire se na površini od 77.000 m2. Ovdje se nalazi više od 30 maloprodajnih objekata i svi trenutni kapaciteti su popunjeni, a u ponudi je veliki asortiman proizvoda – od namještaja do garderobe.

LC Waikiki otvara fabriku u crnogorskom komšiluku?