hotel, hotelska soba, hotel room

Delta planira još jedan hotel u Ljubljani

Podijeli

Beogradska kompanija Delta Real Estate veliki dio svojih poslovnih planova za ovu godinu temelji na investicijama u inostranstvo. Prvenstveno su zainteresovani za područje bivše Jugoslavije.

Budući da imaju dobro iskustvo sa Slovenijom odnosno Ljubljanom, namjeravaju nakon hotela Intercontinental otvoriti još jedan hotel u Sloveniji ali ne pominju moguću lokaciju.

Ljubljansko Delo neslužbeno saznaje kako su vlasnici ljubljanskog hotela Intercontinental pronašli zemljište na kojem žele izgraditi novi hotel u Ljubljani, koji bi djelovao pod okriljem hotelskog lanca Holiday Inn, prenosi SEEbiz.

Delta Real Estate, uz poljoprivredne, prehrambene i distribucione kompanije, jedan je od stubova srpskog Delta Holdinga.

Nedavno je najavljeno kako je Delta Planet shopping mall u Varni, najnoviji veliki centar šopinga i zabave u Bugarskoj, spreman za otvaranje. Ova investicija Delta Real Estatea u partnerstvu s bugarskom kompanijom AP invest svečano će se otvoriti 28. marta.

Delta Real Estate trenutno ima tri aktivna projekta od kojih su dva u regionu: Delta Planet u Varni i Banjoj Luci i hotel Indigo u Beogradu.

U planu je početak izgradnje tri nova objekta: Delta Centar, Delta Planet Autokomanda i nova poslovna zgrada Delta Holdinga. Ovih šest objekata predstavljaju investiciju od 600 miliona eura.