VOLI u Porto Montenegru otvara hipermarket i specijalizovani objekat za snabdijevanje jahti

Podijeli

Predsjednik kompanije Voli Dragan Bokan i izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas David Margason potpisali su danas ugovor o saradnji kojim je predviđeno otvaranje hipermarketa i specijalizovane radnje za snabdijevanje jahti.

Ekskluzivni hipermarket biće otvoren u okviru novog kompleksa na sjeveru Porto Montenegra, kao i objekat specijalizovan za snabdjevanje jahti.

Prodajna površina hipermarketa će se prostirati na oko 1388m2. Njegova pozicija u blizini glavne saobraćajnice, visoki standardi po kojima je Voli prepoznatljiv, bogata ponuda, kao i povoljna cijenovna politika predstavljaće posebnu pogodnost i za domaće stanovništvo, saopšteno je nakon potpisivanja ugovora.

Prilikom potpisivanja ugovora Bokan je izjavio kako je u potpunosti uvjeren da će u ovom prestižnom jahting rizortu Kompanija Voli biti pravi reprezent moderne crnogorske trgovine i da će na adekvatan način odgovoriti očekivanjima i najzahtjevnijih potrošača.

“Logistički sistem koji ćemo postaviti omogućiće efikasno i adekvatno snabdjevanje jahti potrebnim prehrambenim i neprehrambenim artiklima, u skladu sa svim zahtjevima i standardima ove specifične klijentele. Radujemo se novim partnerstvima i razvojnim mogućnostima naše kompanije, u susret godini u kojoj ćemo proslaviti četvrt vijeka od osnivanja”, kazao je Bokan.

Izvršni direktor kompanije Adriatic Marinas David Margason kazao je da je Porto Montenegro sada dostigao tačku u svom razvoju gdje im je potreban “novi, snažni, stručni i inovativni partner za širenje naše maloprodajne trgovine”.

“U Voliju smo pronašli partnera koji je posvećen da nam se pridruži na našem putovanju kako bismo istražili nove koncepte i ponude za opskrbljivanje našeg brzo rastućeg broja vlasnika i posjetilaca, proizvodima koji će zadovoljiti njihove svakodnevne potrebe”, kazao je Margason.