U ekskluzivnom kompleksu Lazure Hotel&Marina u Meljinama najviše Britanaca, slijedi proširenje

Podijeli

Hotel Lazure sa pet zvjezdica na istorijskom lokalitetu starog Lazareta u Meljinama, koji je otvoren u septembru prošle godine, zapravo restaurirana zgrada iz 18 .vijeka, imao je odličnu sezonu.

Prema riječima šefice recepcije, Gabrijele Uskoković u junu je popunjenost bila 75%, u julu 80%, u avgustu 85% i u septembru će biti 75%.

“Najveći broj gostiju bio je iz Velike Britanije, u posljednje vrijeme i iz Francuske i Italije. Popunjenost će biti dobra i u postsezoni. Imamo skoro svakog vikenda i organizaciju vjenčanja. Cijene su snižene za 40 odsto, pa je sada primjera radi apartman 160 eura”, rekla je ona, javlja Radio Jadran.

Proširuju kompleks

Hotel ima 24 smještajne jedinice, međutim sljedeće godine kompleks će biti proširen. Iza njega ubrzano niče nova zgrada koja će imati preko 150 apartmana i soba.

“I u marini je bilo dosta posla i dobra popunjenost, s obzirom na povoljnije cijene 156 raspoloživih vezova nego u susjednom Portonovom ili Porto Montenegru i Luštici bay”, kaže Uskoković.

U marini je moguć pristup brodovima do 30 m dužine i očekuje se i da će dosta njih prezimiti u marini.

Tu je i Spa centar, sa velikim i dječijim bazenom, jakuzijem, raznim masažama, jogom, raznim salonima, koji će raditi i tokom zime i imaće povoljnije cijene zbog domaćeg stanovništva.

Tokom sezone radilo je 16 radnika, ali će vjerovatno polovina, s obzirom da se zatvara plažni bar i manji je obim posla, završiti sa angažmanom.