Upis u toku: Da li znate da nema nezaposlenih IT stručnjaka?

Podijeli

Da li znate da nema nezaposlenih Java programera? Kompanije se otimaju za analitičare podataka. Digitalni marketing je ključ uspjeha.

Ako svaki dan odvojite mali dio svog vremena da naučite nešto novo za godinu dana vaše znanje će biti unaprijeđeno na veoma zavidan nivo. Od tih dvanaest mjeseci prva tri odvojite za obuke EduCom IT akademije. Na obukama se stiče praktično, konkretno i odmah primjenljivo znanje.

Odaberite da učite od onih koji imaju praktično iskustvo iz IT industrije i koji su radili na mnogobrojnim IT projektima u relanom poslovnom svijetu, jer na taj način ne gubite vrijeme već ste usmjereni na pravi put.

Takođe znamo što je potrebno, mi ne gubimo vrijeme, nema suvišnih stvari. Naša dodatna vrijednost koju dobijaju svi kandidati je što i nakon završene obuke imaju našu podršku kako bi lakše savladali izazove sa kojima se susrijeću.

Upis u toku, početak u oktobru

EduCom IT akademija u oktobru počinje sa obukama. Treća generacija polaznika će imati priliku da stekne znanja iz tri oblasti i to: Digitalnog marketinga, Data Analyst – analiza podataka i Java programiranje.

Samo novim znanjima razlikovaćete se od svih ostalih i kvalifikovati za ona mjesta koja su poželjna i visoko plaćena. Usvajanje novog znanja daje nove ideje i kako da postojeća rješenja unaprijedite i učinite boljim. Samo pozitivnim stavom, aktivnim pristupom i željom za sticanjem novih znanja uvijek ćete biti dobrodošao član svakog tima.

Zato ne propustite svoju veliku šansu! Upišite obuke EduCom IT akademije.

www.educomacademy.me

Promo